Bölge Haber Girişi : 12 Temmuz 2010 14:30

Ovacık şenliklerinden renkli görüntüler!..

Ovacık şenliklerinden renkli görüntüler!..
Erzurumda hafta sonu düzenlenen 1. Aziziye Ovacık Şenlikleri, oldukça anlamlı görüntülere sahne oldu.

Erzurum Ajans-Erzurum’da hafta sonu düzenlenen 1. Aziziye Ovacık Şenlikleri, oldukça anlamlı görüntülere sahne oldu. Programa destek ve katkılarından dolayı Başbakan Müşaviri Muharrem Çığlık, Aziziye Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ve Dadaşkent eski Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı ile Türkiye’nin çeşitli illerindeki Erzurum dernek başkanları AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık tarafından plaketle ödüllendirildi.
Eski Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı’ya plaketini Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’in takdim etmesi oldukça anlamlı bulunurken, katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.
Dadaşkent eski Belediye Başkanı Yaylalı, beş yıllık görev süresinde beldeye hizmet etme onurunu yaşadığını ifade ederek, “Son seçimlerde Dadaşkent ve Ilıca’nın birleşmesiyle Aziziye ismini alan ilçede, genç, dinamik ve birikimli bir belediye başkanımıza hizmet bayrağını teslim ettik. Aradan kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen, oldukça başarılı ve güzel hizmetlerin yapıldığına şahit olduk. Bir AK Parti’li olarak bu hizmetlerle gurur duyuyor, belediye başkanımıza başarılar diliyorum” dedi.
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ise, hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için göreve talip olduklarını ifade ederek, “Geçmiş dönemlerde görev alan belediye başkanlarımızın desteğini arkamızda görmek, bizim heyecanımızı daha da artırıyor. Sundukları hizmetler için tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.