Bölge Haber Girişi : 23 Kasım 2009 02:45

Ovit mağdurlarının korkunç iddiası!..

Ovit mağdurlarının korkunç iddiası!..
Rize-Erzurum Karayolu'nun Ovit Dağı Sivrikaya mevkiinde düşen çığ sonucu yaklaşık 40 saat beraberindeki 17 kişi ile birlikte mahsur kalan midibisbün şoförü Hasan Aslan, Karayolları görevlilerinden şikayetçi olduğunu belirterek "Bizi bile bile ölüme terk e

Rize-Erzurum Karayolu'nun Ovit Dağı Sivrikaya mevkiinde düşen çığ sonucu yaklaşık 40 saat beraberindeki 17 kişi ile birlikte mahsur kalan midibisbün şoförü Hasan Aslan, Karayolları görevlilerinden şikayetçi olduğunu belirterek "Bizi bile bile ölüme terk ettiler" iddiasında bulundu.

Midibüsün sürücüsü olan ve Artvin veya Gümüşhane güzergahı yerine saat 17.00-07.00 saatleri arasında kullanılması yasak olan Ovit güzergahını kullanan sürücü Hasan Aslan İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Yolda bir uyarı tabelası görmedik. Biz yağan kardan dolayı değil önümüze düşen çığdan dolayı mahsur kaldık. Bizden 200 metre ilerideki kamyonları ve midibüsleri kurtaran Karayolları ekiplerinin yanlarına midibüsteki bir müfettiş arkadaşla giderek bizim de yolumuzu açmalarını istedik. 2 kere yanlarına gitmemize rağmen yolumuzu açacaklarını ve geleceklerini söylediler ancak açmadılar ve bizi ölüme terk ettiler. Jandarmaya verdiğimiz ifadede Karayolları görevlilerinden davacı olduk" dedi.

Savaş Yaşar isimli başka bir yolcu da benzer iddialarda bulunarak Karayolları görevlilerinden şikayetçi olduklarını söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.