Spor Haber Girişi : 25 Temmuz 2012 16:30

Özbey'den Çintimar'a ziyaret

Özbey'den Çintimar'a ziyaret
Polonya’da yapılan Yıldızlar Avrupa Serbest Güreş Şampiyonası’nda beşinci olarak madalya şansını kaçıran Güreş Eğitim Merkezi(GEM) Sporcusu Rıdvan Özbey, Antrenörü Abdulcelil Köseoğlu ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çin
Erzurum Ajans-Polonya’da yapılan Yıldızlar Avrupa Serbest Güreş Şampiyonası’nda beşinci olarak madalya şansını kaçıran Güreş Eğitim Merkezi(GEM) Sporcusu Rıdvan Özbey, Antrenörü Abdulcelil Köseoğlu ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret etti.
Sporcu Eğitim Merkezi Tesis Amiri Yakup Çiltaş’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, 42 kilodaki güreşçi Rıdvan Özbey’e artık bu şampiyonaya takılıp kalmamasını ve hedeflerini şampiyonluk olarak belirlemesini ve bu doğrultuda çalışması gerektiğini söyledi. Çintimar, “Son dönemlerde güreşçilerimizin aldığı başarılar bizlerin göğsünü kabartıyor. Olimpiyatlara giden güreş takımında iki sporcunun Erzurumlu olması bizler için gurur kaynağı. İnanıyorum ki, tüm sporcuların yanı sıra kendi ilimizden olimpiyatlara ve paralimpik oyunlarına giden toplam yedi sporcu da başarılı olarak ilimize dönerler” dedi.
Çintimar, Polonya’da yapılan Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası’nda 50 kiloda ikinci olarak gümüş madalya kazanan Lütfü Küçükyıldırım’ı da tebrik ederek, başarısından dolayı kutladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.