İlçeler Haber Girişi : 25 Temmuz 2012 15:00

Palandöken asfaltsız yer bırakmıyor

Palandöken asfaltsız yer bırakmıyor
Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve asfalt döküm ekipleri Palandöken ilçesinin sokaklarında ve caddelerinde asfalt yenileme çalışmalarını gece-gündüz demeden sürdürüyor.
Erzurum Ajans-Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve asfalt döküm ekipleri Palandöken ilçesinin sokaklarında ve caddelerinde asfalt yenileme çalışmalarını gece-gündüz demeden sürdürüyor.
Palandöken İlçe Belediyesinin asfalt yenileme çalışmaları gece geç saatlere kadar sürerken, gündüz de 30 dereceyi aşan sıcaklar altında da devam ediyor. Asfalt ekipleri gecenin karanlığına, gündüzün bunaltıcı sıcağına karşın yoğun bir tempoda ilçeye serilmesi planlanan 30 bin ton asfalt dökmek için gayret sarf ediyor.
Palandöken Belediyesinin yaz dönemi içerisin deki asfalt çalışmaları ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ”Palandökenin cadde ve sokakların kaliteli yaşam alanlarına dönüştürmekte kararlıyız. 2012 yılı asfalt sezonunun başlamasıyla beraber ilçemizin genelinde kendi ekiplerimizin yanı sıra yaptığımız ihale sonrası özel şirket tarafından da ilçenin yollarında asfaltlama ve kaplama çalışmaları yaptık. Yapılan ihale gereği özel şirkete 30 bin ton asfalt çalışması yapacak. Mevsim kısa olduğu için ve Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle gece gündüz çalışma yapılmakta. İlçemize toplam 30 bin ton asfalt kullanılacak. İlçemizin bazı bölgelerin de zamansız alt yapı çalışmaları oluyor. Fakat alt yapı çalışmalarının ardından bozulan yolların asfaltlanmasının yanı sıra, bugüne kadar asfaltı olmayan ve asfalt özelliğini kaybetmiş birçok cadde ve sokağın asfaltlamasının gerçekleştirerek üst yapısını da tamamladık. Bu kapsamda Yunus Emre, Ertuğrul Gazi, Yukarı Köşk, Hacı Ahmet Baba, Hacı Salih Efendi, Mehmet Akif Ersoy, Hüseyin Avni Ulaş, Osman Gazi gibi daha sayamadığım birçok mahallemizi A’dan Z’ye yenileyerek mahallelerimizin cehresini değiştirdik. Bu değişimler ilçemiz için yeterli değil bunu biliyoruz. İlk heyecanımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.