İlçeler Haber Girişi : 23 Ocak 2014 16:36

Palandöken Belediyesi'nin yoğun kar mesaisi

Palandöken Belediyesi'nin yoğun kar mesaisi
Palandöken yaşanan kar sevincinin esarete dönüşmemesi için Palandöken Belediyesi'nin tam vaktinde yaptığı kar temizleme çalışmaları vatandaşları memnun ediyor.
Erzurumajans-Palandöken yaşanan kar sevincinin esarete dönüşmemesi için Palandöken Belediyesi'nin tam vaktinde yaptığı kar temizleme çalışmaları vatandaşları memnun ediyor.

Tüm yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı Palandöken'de de kendini hissettirdi. Palandöken'de kar yağışı gece boyu belli aralıklarla devam ederken, yoğun kar yağışı dolayısıyla eğitime bir gün ara verildi. Palandöken'de yaşanan kar sevincinin beyaz bir esarete dönüşmemesi için Palandöken Belediyesi ise kar mesaisini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Belediyenin çeşitli birimlerindeki ekipler tarafından gece geç saatlerde başlayan kar temizleme ve tuzlama çalışmaları sabahın erken saatlerinde de devam etti. Belediye ekiplerinin kar temizleme çalışmaları sabah saatlerinde mesaiye yetişen vatandaşları sevindirdi. Zira kar yolları ve kaldırımları kapatmış, yapılan kar temizleme çalışmalarıyla araçlı ve yaya ulaşım aksamamış oldu.

BAŞKAN BULUTLAR "YAĞAN KAR BEREKETTİR"


Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise; "Nihayet beklenen kar geldi. Yoğun bir şekilde yağan kar Kış turizm ve tarım kenti olan Şehrimiz de özellikle çiftçilerimizin yüzünü güldürdü. Kış Turizmi ve Tarımsal ekonominin önemli olduğu şehrimiz de mevsimsel yağışlar başta turizmcilerimiz ve çiftçilerimiz olmak üzere hepimiz için berekettir, rahmettir. Dolayısıyla mevsimsel yağışların bol bol devam etmesini Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum. Yağan kar şehrimizde genciyle yaşlısıyla herkesi sevindirip, bir kar heyecanı yaşanırken tabi bu sevince küçük büyük kazaların da gölge düşürmemesini temenni ediyorum. Bu noktada gece saatlerinden beri devam eden karla mücadele çalışmalarımızla yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Kar temizleme çalışmalarımızla birlikte sabah erken saatlerde mesaisine yetişen hemşerilerimizin zor anlar yaşamamalarını ve akşam saatlerinde de buzlanmaya bağlı olabilecek kazaların önüne geçmek bakımından tuzlu solüsyon çalışmaları devam etmektedir. Şehrimizin her bölgesinde özellikle sorumluluk alanımız da ki ana arterlerde hem yaya hem de araç trafiğinin sağlıklı işlemesi amacıyla kar temizleme çalışmalarımız gece gündüz devam edecek " dedi.

Öte yandan Kar yağışına bağlı olarak Belediyenin kar temizleme çalışmalarının da gece gündüz aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.