Erzurum Haber Girişi : 06 Şubat 2022 18:37

Palandöken'de sürpriz evlenme teklifi

Palandöken'de sürpriz evlenme teklifi
Erzurum Palandöken Kayak Merkezi, sürpriz evlenme teklifine sahne oldu. 

ERZURUM AJANS - Ömer Yalçın adlı gencin kız arkadaşı için hazırladığı romantik sürpriz evlenme teklifi organizasyonu, Palandöken Kayak Merkezi’ne damga vurdu.

 

 

 


Erzurum’da yüksek lisans öğrencisi ve aynı zamanda prodüksyon şirketi işleten Ömer Yalçın, kız arkadaşına Palandöken Kayak Merkezi'nde kar küreme aracına açtığı pankartla evlilik teklif etti.

 

 

 


Yalçın, birlikte çalıştığı kız arkadaşı Merve Özyıldız ile birlikte kayak merkezine gitti. Çektiği kayak videolarıyla da bilinen Yalçın, sevgilisinden kayak yaparken fotoğraflarını çekmesini istedi.Arkasında kar üstü araç ve diğer kayakçılarla birlikte pistten inen Yalçın, kız arkadaşının yanına gelerek bir anda elindeki yüzüğü gösterdi.

 

 

 

 

Ne olduğunu anlamayan genç kadın, mutluluk ve şaşkınlığını gizleyemedi. Kar üstü aracına astığı ‘Benimle evlenir misin?’ yazılı pankart ile dizlerinin üzerine çökerek evlilik teklif eden romantik âşık, geceye damgasını vurdu. ‘Evet’ cevabını veren genç kadın ise mutluluktan havalara uçtu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.