İlçeler Haber Girişi : 19 Ocak 2012 14:57

Palandöken kadroları güçlendiriyor

Palandöken kadroları güçlendiriyor
Palandöken Belediyesi hizmetlerini güçlendirme ve geliştirme faaliyetleri içerisinde Belediye kadrosunda teknik eleman sayısını artırıyor.
Erzurum Ajans-Palandöken Belediyesi hizmetlerini güçlendirme ve geliştirme faaliyetleri içerisinde Belediye kadrosunda teknik eleman sayısını artırıyor.
Başkan Orhan Bulutlar yaptığı açıklamada, “Belediyemiz birimlerinde hizmetin kalitesini ve randımanını artırmak, vatandaşlarımıza sevgi ve saygı esasına dayalı olarak hizmet etmek için yeni teknik elemanlarla kadromuzu güçlendirmekteyiz. Önceki yıllarda ortaya çıkan haddinden fazla şişkin ve hantal yapı yerini vatandaşın sorunlarını sürüncemede bırakmadan çözen teknik elemanlara bırakmaktadır. Yeni bir yapılanma içersindeyiz. Vatandaşlarımızın için beyaz bir sayfa açıyoruz. Diyerek şunları söyledi; Sosyal sorumluluk gereği olarak prensibimiz Belediyemizin kapısından adımını atan ve sorunlarının çözümü için kapımızı çalan vatandaşlarımızın sorunları en kısa zamanda çözmektir. Birimlerimizde eksik olan Mimar, Elektrik ve Elektro
nik Mühendisi, Makine Mühendisi, İnşaat Mühendisi ve Peyzaj kadrolarımızda yeni elemanlarla halkımıza hizmet için şevkimiz ve gücümüz artmıştır. Hizmette kalite ve mükemmeli yakalamak ana hedefimizdir. Yenilikçiyiz ve Türkiye’de hükümetimizle meydana gelen değişime kucak açıyoruz. Güçlü kadrolarla daha çok hizmet, daha kaliteli hizmeti hedefliyoruz. Yeni elemanlarımız ve çalışan kadrolarımızla başarımızı ve hizmetimizi artırarak Palandöken İlçemizde İnsana hizmet eksenli çalışmalarımız artarak devam edecektir. “ dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.