Spor Haber Girişi : 28 Haziran 2012 17:15

Palandöken'de Çağlayan dönemi

Palandöken'de Çağlayan dönemi
Erzurum’un en köklü spor kulüplerinden biri olan ve Erzurumspor’dan sonra profesyonel liglerde en fazla ses getiren takımlardan biri olan Palandökenspor’da Adem Çağlayan dönemi başladı.
Erzurum Ajans-Erzurum’un en köklü spor kulüplerinden biri olan ve Erzurumspor’dan sonra profesyonel liglerde en fazla ses getiren takımlardan biri olan Palandökenspor’da Adem Çağlayan dönemi başladı.
Yıllardır çektiği 3. Lig hasretini dindirmeye çalışan Sarı-kırmızılı ekip, gözünü 2012-2013 sezonuna çevirirken, hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Sarı-kırmızılı takım, Teknik Patron Abdusselam Gökçan ile yollarını ayırırken, geçen sezon takımda yardımcı antrenör olarak çalışan Adem Çağlayan ile yola devam etme kararı aldı.
Genç antrenörle el sıkıştıklarını ve tek yetkili olarak takımın başına getirdiklerini belirten Futbol Şube Sorumlusu Naci Ergen, Antrenör Adem Çağlayan’a güvendiklerini ve bu nedenle de takımın başına getirdiklerini söyledi. Ergen, “Adem Çağlayan, kulübümüze yakın birisi ve kendisi kulübümüzü yakından tanıyor. Bu hem Adem Çağlayan açısından hem de kulübümüz açısından önemli bir avantaj. İnanıyorum ki, Adem hoca ile bu sezon hasreti dindireceğiz ve şampiyon olacağız” diye konuştu. Bu arada Sarı-kırmızılı takım kulüp binasında tadilat çalışması başlattı ve kulübü baştan ayağa yeniliyor. Erzurum’un en köklü kulüplerinden biri olan Palandökenspor, Tedaş 12 Martsporspor’un 20 yıllık malzemecisi Reşat Özsoy’u da transfer etti. Palandökenspor’un Teknik Patronu olan Antrenör Adem Çağlayan’da ekip ruhu ile hareket ederek başarılı olacaklarını ve şampiyonluk özlemini dindireceklerini belirterek, “Camiamıza ve yönetime şampiyonluk sözü veriyoruz, şampiyon olacağız” dedi.
Adem Çağlayan’ın yardımcılığını ise Yaser Taşkesenlioğlu’nun yapacağı belirtildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.