İlçeler Haber Girişi : 27 Şubat 2012 14:55

Palandöken'de kar temizleme çalışmaları devam ediyor

Palandöken'de kar temizleme çalışmaları devam ediyor
Palandöken Belediyesi 20 iş makinesi ve 30 personelle ilçede kar temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Erzurum Ajans-Palandöken Belediyesi 20 iş makinesi ve 30 personelle ilçede kar temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Etkili olan kar yağışlarının ardından Belediye Palandöken Belediyesi ekipleri 65 caddede, 930 sokakta 13 bulvarı kapsayan 39 mahallede biriken karları temizlemek için çalışmalarını etkin bir bicimde sürdürüyor. Etkili olan kar yağışları ile birlikte karla mücadele çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren belediyeye bağlı ekipler, ellerindeki kar kürekleri ile cadde kenarlarındaki kaldırımlarda biriken karları temizledi. Şehir merkezinde biriken karları toparlayıp ilçe dışına nakleden ekipler, tüm mahallelerde yol açma genişletme ve kar toplama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

BULUTLAR, ÇALIŞMALARIMIZ 24 SAAT KESİNTİSİ DEVAM EDİYOR

İ
lçedeki kar temizleme çalışmaları ile ilgili bilgi veren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ” Kış mevsiminin bol yağışlı ve sert geçmesine rağmen Palandöken Belediyesi olarak halkımızın rahat ve sağlıklı ortamlar oluşturmak adına gece ve gündüz aralıksı çalışmalarımız devam ediyor. Belediyemiz 4 greyder, 4 kepçe, 8 adet damperli kamyon, 1 mini loder, 1 kazıyıcı 1 yükleyici ile 20 araç ve 30 personel ile şehir içerisinde 65 caddede, 930 sokakta 13 bulvarı kapsayan 39 mahallede yol ve kaldırımları temizleme çalışmalarına devam ediyor. Eksi 30 derece soğukları gören ilçemiz de personelimiz üstün bir gayret göstererek ilçe halkına ciddi bir sıkıntı yaşatmadan çalışmalarını başarıyla sürdürmekledir. Belediyemiz ilk etapta okul yollarını ve bahçelerinin, Sağlık Ocağı yollarının ve bahçelerini, Camii yollarını ve bahçelerini, Kamu- Kurum ve Kuruluşlarının yollarını amcasını ardından Cadde, bulvar, ara sokaklarda çalışmalar yapılmaktadır. Halkımız takdir edecektir ki doğa ile mücadele etmek hiçte kolay değil. Belediyemizin tüm birimleri ve imkanları ilçe halkımızın kesintisi 24 saat emrindedir” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.