Spor Haber Girişi : 27 Temmuz 2012 20:30

Palandöken'in Milli gururu

Palandöken'in Milli gururu
Palandöken Belediyesi Spor Kulübünün başarılı boksörleri Erzurum ve Kastamonu’da yapılan Milli Takım kamplarına katılarak Erzurum’u temsil ediyorlar.
Erzurum Ajans-Palandöken Belediyesi Spor Kulübünün başarılı boksörleri Erzurum ve Kastamonu’da yapılan Milli Takım kamplarına katılarak Erzurum’u temsil ediyorlar.
Rakiplerine ringi dar eden başarılı boksörlerden Muhammet Buğra Atmaca (56) kiloda Dünya Şampiyonası için kampa davet edilirken Doğukan Ketenci (38.5) kiloda Kastamonu da Avrupa Şampiyonası için milli takım kampına katılarak ülkemizi ve şehrimizi temsil edecekler.
Palandöken Belediye Spor Kulübünü Boks Takımını Antrenör Gürkan Sönmez,
Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde bulunan 2 sporcunun milli takım hazırlık kampına çağrılmaya hak kazandığını belirterek; “Palandöken Belediyesi Spor Kulübü boks takımı olarak başarı çıtamızı yükselttiğimiz için seviniyoruz. Başarımızı daha da arttırmak için çok çalışacağız. Başkanımızın katkı ve destekleriyle bugüne kadar büyük başarı elde ettik. Allah izin verirse Dünya da ve Avrupa’da ülkemizi temsil edecek olan sporcularımızın Dünyada ve Avrupa’dan da en iyi derecelerle gelmelerini temenni ediyoruz. Kazanılacak bu başarı önce belediyemize daha sonra sporcularımızın kendilerine ve eğitim hayatlarına önemli bir katkı sunacaktır” diye konuştu.

“SPORCULARIMIZ’DAN BAŞARI BEKLİYORUM”


Takım çalışmaları hakkında antrenör Gürkan Sönmez den bilgi alan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise sporcuların Milli Takım hazırlık kampına çağrılmasından dolayı son derece mutlu olduklarını ifade etti.
“Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız’ diyen Belediye Başkan Orhan Bulutlar, sporculara gerekli desteğin verildiği taktirde büyük başarılar elde edeceğine inandıklarını kaydederek; “Sporcularımız bir çok organizasyon da yer alarak gerçekten önemli sonuçlarla ve derecelerle döndüler. Bu başarılarından dolayı kendilerini bir kere daha tebrik ediyorum. Dereceye giren 2 sporcumuz Milli takım hazırlık kampına katılmaya hak kazandı. Seçilen sporcularımızın da Ülkemizi Avrupa Şampiyonasında en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Bu başarı ilimiz sporu için de çok önemli bir başarıdır. Yıldız ve genç sporcularımızın önlerinde uzun bir spor hayatları var. Disiplinli ve sistemli çalışma başarıyı da getirecektir. Antrenörümüz Gürkan Sönmez’i gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Sporcularımız dan da başarılar bekliyorum. Allah yollarını ve bahtlarını açık etsin. Palandöken Belediyesi olarak spor tüm branşlarına olan desteğimiz devam edecektir” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.