Spor Haber Girişi : 07 Kasım 2012 12:15

Palandökenspor Çağlayacak

Palandökenspor Çağlayacak
Erzurum Amatör Küme’de kendi imkanları ile ayakta durmaya çalışan ve İşadamı Ayhan Yıldız’ın destekleri ve başkanlığında faaliyet gösteren Palandökenspor, gençler ligindeki mücadelesinin yanında Amatörlerde de büyük düşünüyor.
Erzurum Ajans-Erzurum Amatör Küme’de kendi imkanları ile ayakta durmaya çalışan ve İşadamı Ayhan Yıldız’ın destekleri ve başkanlığında faaliyet gösteren Palandökenspor, gençler ligindeki mücadelesinin yanında Amatörlerde de büyük düşünüyor.

Genç yönetici Naci Ergen, Antrenör Adem Çağlayan ve yardımcısı Yaser Taşkesenlioğlu ve kaleci antrenörü Turgay Yıldız yönetiminde bu sezon Amatör Kümede şampiyonluk ipini göğüslemeye çalışan Sarı-kırmızılılar yaptığı flaş transferlerle de dikkatleri üzerine çekiyor. U19 Yaş Gençler Ligi’nde mücadele eden ve oynadığı futbolla alkış alan Sarı-kırmızılılar A-Takım içinde büyük transferler yapıyor. Halil İbrahim Odacı, Yücel Karakoç, Mesut Karataş gibi Erzurumspor’un eski futbolcuları ile prensipte anlaşan Sarı-kırmızılı takım bu futbolcuların yanı sıra yaptığı yeni flaş transferlere önümüzdeki günlerde resmi imzayı attıracak. 15 Kasım 2012 tarihinde yeni sezon için top başı yapmaya hazırlanan Adem Çağlayan ve Yaser Taşkesenlioğlu yönetimindeki Palandökenspor, geçen yıl kıl payı kaçırdığı şampiyonluğu bu sezon yakalamak istiyor.

ŞAMPİYONLUK BİZİM OLACAK

Erzurum’un en köklü spor kulüplerinden biri olan ve geçen sezon BAL Ligi fırsatını son anda kaçıran Palandökenspor’da Antrenör Adem Çağlayan bu sezon iddialı olduklarını söylerken, işi bu sezon daha da sıkı tuttuklarını ifade etti. Sarı-kırmızılıların hocası, “Kimse heveslenmesin şampiyonluk bu sezon bizim olacak” dedi. Palandökenspor, 1. Amatör kümede ipi göğüsleyecek bir takım kurmak için de harıl harıl çalışıyor. Yeni sezon öncesi yönetim tarafından teknik sorumluluğa getirilen Adem Çağlayan, Palandökenspor’un hedefinin Bölgesel Amatör Lig(BAL) olduğunu ve bu lige yükselmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, öncelikli hedeflerinin geçen sezon son anda 1. Amatör Kümede kaçan şampiyonluğu bu yıl yakalamak olduğunu söyledi.

Çağlayan, “Bu sezon Yeni bir sayfa açtık ve müthiş bir çalışma ile kadromuzu güçlendiriyoruz. Başta kulüp başkanımız Ayhan Yıldız başta olmak üzere diğer yöneticilerimizde kulübün başarısı için kenetlendik, hem yaptığımız transferlerle hem de oynadığımız futbolla adımızdan fazlası ile bahsettirmek istiyoruz” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.