Siyaset Haber Girişi : 21 Aralık 2016 20:15

Parlamenter Külünk Erzurum'da 15 Temmuz'u anlattı

Parlamenter Külünk Erzurum'da 15 Temmuz'u anlattı
AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk "15 Temmuz Sistemin Yenilenmesi" adlı panelde Erzurum'da 15 Temmuz Demokrasi Destanı'nı anlattı.
Erezurumajans-AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk "15 Temmuz Sistemin Yenilenmesi" adlı panelde Erzurum'da 15 Temmuz Demokrasi Destanı'nı anlattı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Erzurum İl Temsilciliği ile Milli Türk Talebeler Birliği Erzurum İl Temsilciliği'nin işbirliğinde Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz ile diğer yetkililer katıldı. TÜGVA Erzurum İl Temsilcisi Mustafa Kahveci, panele katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Külünk'e teşekkür etti. Kahveci, 15 Temmuz Demokrasi Destanı'nın milli hafızadan asla silinmemesi gerektiğini ifade etti. Kahveci, şunları kaydetti: "FETÖ ve işbirlikçilerinin darbe girişimi karşısında vakur, cesur ve âlicenap tutumuyla Türkiye'ye örnek olan Dadaşların 15 Temmuz gecesindeki onurlu duruşu, tarihin her bir sayfasında nesiller boyu şükranla anılacaktır. Tarih; Demokrasi Destanı'nın nasıl gerçekleştiğini, aziz milletimizin cesaret ve dirayetini, Başkomutanımızın ferasetini, kahramanlarımızın Allah'ın rızası uğruna nasıl şehit olduğunu büyük bir kıvançla yazacaktır. Tarih, iman ve bayrağın ahenkleşen kudretiyle yurduna göz dikenleri yok eden aziz milletimizin kahramanlığını asla unutmayacaktır. Postallı vatan haini satılmışlar tarafından yapılan darbe girişimi, milletimizin birlik ve milli hâkimiyeti, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın cesaret ve ferasetiyle püskürtüldü. O gecede Anadolu'nun her bir köşesinde nice Seyyid Onbaşılar, Ulubatlı Hasanlar, Sütçü İmamlar, Mehmet Muzafferler, Nenehatunlar omuz omuza mücadele ederek tank, top ve tüfeğe göğsünü siper etti. Erzurumlu kahramanlarımız Murat Ellik, Oğuzhan Yaşar, Edip Zengin ve Yakup Sürücü de şahadet şerbetini içerek vatanımız için şehit düştü. Annelerinin ak sütüyle büyüyüp, kalplerindeki iman ve vatan aşkıyla Hakk'a yürüyen 15 Temmuz Şehitlerimizi bir kez daha şükranla anıyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.