Bölge Haber Girişi : 25 Ağustos 2010 17:27

Paşa objektiflerin ilgi odağı oldu!..

Paşa objektiflerin ilgi odağı oldu!..
Erzurum'a 9'ncu Kolordu komutanı olarak atanan ve kısa bir süre önce Korgeneral Tevfik Özkılıç'tan görevi teslim alan Tümgeneral Hüseyin Kenan Hüsnüoğlu, bugün kentte ilk kez gazetecilerin objektifine yansıdı.

Erzurum Ajans-Erzurum’a 9’ncu Kolordu komutanı olarak atanan ve kısa bir süre önce Korgeneral Tevfik Özkılıç’tan görevi teslim alan 30 Ağustos'ta Korgeneral olacak Tümgeneral Hüseyin Kenan Hüsnüoğlu, bugün kentte ilk kez gazetecilerin objektifine yansıdı.

Yaklaşık iki hafta önce Ordu Evi’nde gazetecilere kapalı olarak gerçekleşen ve askeri erkan dışında kamu kurum ve kuruluşlardan kimsenin davet edilmediği bir törenle Eğitim ve Doktrin Komutanlığı’na (EDOK) atanan 9’ncu Kolordu Komutanı Korgeneral Tevfik Özkılıç’tan görevi devir alan Tümgeneral Hüseyin Kenan Hüsnüoğlu, bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı provaları sırasında basın mensuplarının ilgi odağı oldu.

Bunun üzerine gazeteciler Hüsnüoğlu’nun, bol bol fotoğrafını çekmeyi ihmal etmedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.