Bölge Haber Girişi : 20 Nisan 2011 01:29

Pasinler zorbasını ihbar edene 10 bin TL ödül!..

Pasinler zorbasını ihbar edene 10 bin TL ödül!..
Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, okul çıkışı kadın öğretmeni daepeden zorbaları gören ve olayın aydınlatılması için ihbarda bulunanlara para ödülü verileceğini açıkladı.

Erzurum Ajans-Pasinler ilçesinde, okul çıkışı kadın öğretmeni darbeden kişi ya da kişilerin bulunması için mağdur A.K’nin verdiği bilgiler doğrultusunda 3 robot resim daha çizildi. Profesyonel ressamlar tarafından çizilen robot resimler, ilçe ve kent merkezi ile diğer vilayetlerin İl Emniyet Müdürlüklerine gönderildi.  Resimler,  ilçe merkezindeki 3 bin 617 hanede yaşayan vatandaşlara da tek tek gösterilecek.

10 BİN TL PARA ÖDÜLÜ VERİLECEK

Bu arada, Pasinler ilçesindeki Hasankale’de bulunan ve A.K’ye ait olduğu tespit edilen yanmış çanta İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarına gönderildi. A.K’ye yönelik saldırıyla ilgili olarak da ödül sistemi uygulanacak.  Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, kadın öğretmene gerçekleştirilen saldırıya ilişkin olayı gören tanıklar,  ihbarda bulunan kişiler ve ihbarları olumlu sonuçlanan şahıslara, oluşturulacak 10 bi Tl para ödülü verileceğini açıkladı. Başkan Sertoğlu, ''Bu olayın sorumlularının bir an önce yakalanması için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz''dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.