İlçeler Haber Girişi : 03 Aralık 2012 15:00

Pasinler'de 2013 umre kayıtları başladı

Pasinler'de 2013 umre kayıtları başladı
Pasinler İlçe Müftülüğü’nce 2013 yılında Umre’ye gidecek vatandaşların kayıt işlemlerinin başladığı bildirildi.
Erzuurumajans-Pasinler İlçe Müftülüğü’nce 2013 yılında Umre’ye gidecek vatandaşların kayıt işlemlerinin başladığı bildirildi.

2013 Yılında Umre’ye gidecek vatandaşların kayıt işlemleri başladı. Pasinler İlçe Müftülüğü’nce İlçede umre turlarına katılacak olan vatandaşların İlçe Müftülüğünde kayıtlarını yaptırabileceklerini, İlk tur Umre yolculuğunun 26 Ocak 2013 Cumartesi günü başlayacağı bildirildi. Pasinlerli vatandaşların umre hakkındaki her türlü bilgiyi İlçe Müftülüğünden alabilecekler. 2013 yılı kesin umre turları ile bunlara ilişkin ücretlerin; Suudi Arabistan'daki şartlar ve uçak bilet fiyatları belirlendikten sonra açıklanacak. Ancak geçen yılın fiyatlarına yakın bir fiyat olacağının tahmin edildiği belirtildi.

Pasinler İlçe Müftüsü Selim Yazıcı, din görevlisi olarak umreye gidecek olanlar için, bu yıl da grup oluşturan görevlilere tercihen görevlendirme imkânı sağlanacağını ve söz konusu görevlendirmelerde Diyanet işleri Başkanlığı tarafından yapılan MBSTS sınavlarından birisine katılmış olmak şartı aranacağını söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.