Bölge Haber Girişi : 24 Mart 2011 15:36

Pasinler'de Kur'an ziyafeti yaşanacak!..

Pasinler'de Kur'an ziyafeti yaşanacak!..
Erzurum!un Pasinler İlçe Müftülüğünce her yıl düzenlenen Binbir Hatim Duası ve Kur-an ziyafeti programının hafta sonu yapılacağı duyuruldu.
Erzurum Ajans-Erzurum’un Pasinler İlçe Müftülüğünce her yıl düzenlenen Binbir Hatim Duası ve Kur-an ziyafeti programının hafta sonu yapılacağı duyuruldu.
Pasinler İlçe Müftülüğünce her yıl düzenlenen Binbir Hatim Duası ve geçen yıl büyük katılımla gerçekleştirilen Kuran-ı Kerim ziyafeti programı birleştirilerek, ilçe kapalı spor salonunda Pazar günü saat 10.00’da yapılacak. Geçen yıl olduğu gibi Erzurum merkezden ve çevre ilçelerden de büyük katılım beklendiği, programa Mustafa Kızılcaoğlu, Ali Tel, Metin Çakar, Bünyamin Topçuoğlu, Abdulkadir Şehitoğlu gibi hocalar kuran ziyafeti verecek.
Pasinler İlçe Müftüsü Selim Yazıcı, yüzyıllardır Erzurum’da feyiz ve bereket vesilesi olarak devam ettirilen Binbir Hatimler ilçemiz müftülüğü tarafından da devam ettirildiğini söyleyen Yazıcı, Binbir Hatim Duası ve Kur-an ziyafeti programına bütün Pasinlerliler ve kuran severleri davet ettiklerini ifade etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.