Spor Haber Girişi : 30 Eylül 2023 11:13

Pehlivanlar SEM için mindere çıktı

Pehlivanlar SEM için mindere çıktı
Gençlik ve Spor Bakanlığı Sporcu Eğitim Merkezleri (SEM) güreş branşı seçmeleri Erzurum Spor Salonu'nda başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Sporcu Eğitim Merkezleri (SEM) güreş branşı seçmeleri Erzurum Spor Salonu’nda başladı.

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Sporcu Eğitim Merkezleri (SEM) 2023-2024 sezonu sporcu alım seçmeleri tüm hızıyla sürüyor. Erzurum SEM için de güreş branşında seçme yapıldı. SEM güreş branşı seçme müsabakaları Erzurum Spor Salonu’nda başladı. Erzurum merkez ve tüm ilçelerden katılımın olduğu güreş seçmelerine 50 dolayında yaşı tutan pehlivanlar katıldı. Nefes kesen müsabakalara sahne olan seçmelerde güreşçiler SEM’de gündüzlü ve yatılı olarak girmek için ter döktü. Kıyasıya güreşen yıldız pehlivanlar alkış aldı.

 

Sosanoğlu da izledi

 

Erzurum Spor Salonu’nda yapılan SEM güreş branşı seçmelerini Gençlik ve Spor Bakanlığı SEM ve TOHM’lardan sorumlu Şube Müdürü Ali Sosanoğlu da izledi. Sosanoğlu, seçmelere katılan güreşçilere başarılar diledi. Gün boyu devam eden güreş müsabakalarını  Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelebi, Palandöken İlçe Müdürü Murat Tanas, Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Vahit Albayrak, SEM ve TOHM Müdür Vekili Ahmet Aksakal ile diğer yetkililer de izledi. Yaş kriterlerine uygun olan ve seçmelerde başarı elde eden güreşçiler SEM’de gündüzlü ve ya yatılı olarak girme hakkı elde edecek. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.