Bölge Haber Girişi : 05 Nisan 2011 00:02

Perakendiciler İstanbul yolcusu!..

Perakendiciler İstanbul yolcusu!..
Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) tarafından ülke genelindeki perakendecilerin bir araya geleceği ''Yerel Zincirler Buluşuyor'' konulu perakende zirvesi 27-28 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da beş binin üzerinde bir katılımla gerçekleştirilecek.

Erzurum Ajans-Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) tarafından ülke genelindeki perakendecilerin bir araya geleceği ''Yerel Zincirler Buluşuyor'' konulu perakende zirvesi 27-28 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da beş binin üzerinde bir katılımla gerçekleştirilecek. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan, Doğu Anadolu PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün, organizasyonda yerel perakende zincirlerinin sorunlarının masaya yatırılacağını belirterek bütün yerel perakendecileri bu zirveye bekliyoruz dedi.

Doğu Anadolu PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün üçüncüsü 27-28 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan organizasyonun ''Sürdürülebilir Büyüme'' teması ve ''Şimdi Tam Zamanı'' sloganıyla yapılacağını bildirdi.

ANADOLU FİRMALARI STANT AÇACAK

Organizasyona Türkiye'nin her yerinden yerel zincir sahipleri, yöneticiler, üreticiler, tedarikçiler, yerel zincirlerin iş ortakları ve perakende sektöründe faaliyet gösteren firmaların katılacağını dile getiren Düzgün, şunları kaydetti: ''Organizasyonun fuar ayağında, Anadolu'dan gelen firmaları bölgelere ayrılarak stantlar açacaklar. Yarışma ayağında ise, başarılı perakendecileri ödüllendirilecek.”

HERKESİ BEKLİYORUZ

Doğu Anadolu PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün, “Bütün üyelerimizle birlikte katılacağımız bu toplantıda yerel zincirlerin sorunları da masaya yatırılacak. Üyemiz olsun olmasın bölgedeki tüm yerel zincirleri bu toplantıya davet ediyoruz. Kendileri için oluşturulmuş olan bu platformda sorunlarını gündeme getirme olanağı sağlanmış olacak. Çözüm önerileri konuşulacak. Bu son derece önemli” dedi. Düzgün ayrıca illerden stant açılacağını da belirterek toplantının festival havasında geçeceğine vurgu yaptı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.