Bölge Haber Girişi : 19 Haziran 2010 00:03

Polis nezaretinde karne dağıtımı!..

Polis nezaretinde karne dağıtımı!..
Erzurum'da karne dağıtımı polis nezaretinde yapıldı. Polis ekipleri, karnesinde zayıf notu bulunan çocukları bizzat teslim ettiği velilere nasihatte bulundu.

Erzurum Ajans-Erzurum'da karne dağıtımı polis nezaretinde yapıldı. Polis ekipleri, karnesinde zayıf notu bulunan çocukları bizzat teslim ettiği velilere nasihatte bulundu.

Bugün il merkezindeki tüm okullarda tedbir alan İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri, karne dağıtımı sonrası zayıf notu bulunan öğrencileri okullarından alıp ailelerine teslim etti. Kazım Karabekir İlköğretim Okulu'nda karnesinde zayıf notu bulunan Emre Aydın ve Ali Taş, okuldan alınarak Yoncalık semtindeki ailelerine teslim edildi. 1'i kadın 3 kişilik ekip, ailelere çocuklarına anlayışlı davranmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Bir anda polis ekiplerini karşılarında görünce panikleyen aileler, konuyu öğrendikten sonra rahatladı. Polisin gün boyunca uygulamayı devam ettireceği bildirildi.

Öte yandan, karnesinde kırık not bulunduğu için başka illere kaçabilecek çocuklar için Çocuk Şubesi ekiplerince otogar ve tren garında da tedbir alındı. Otobüs ve trenler tek tek incelendi.

 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.