Bölge Haber Girişi : 25 Şubat 2010 17:20

Polise protokol ve nezaket eğitimi!..

Polise protokol ve nezaket eğitimi!..
Erzurum Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerine "nezaket ve protokol eğitimi" verildi.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerine “nezaket ve protokol eğitimi” verildi.
Erzurum Emniyet Müdürü İbrahim Çelik’in talimatıyla aralarında emniyet müdür yardımcıları, ilçe emniyet müdürleri ile üst rütbeli bütün personel nezaket ve protokol eğitimine tabi tutuldu.
Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi Koordinatörü (ABİGEM) Prof. Dr. Osman Demirdöğen, polis şeflerine nezaket ve protokolde davranış dersi verdi.
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen protokol ve nezaket eğitim seminerinde Prof. Dr. Osman Demirdöğen, polis şeflerine protokol kurallarının anlam ve önemi nezaket ve görgü kurallarını anlattı.
Resmi ve kamusal alanda protokolün önemine işaret eden Prof. Dr. Demirdöğen, hiç kimsenin protokolde ‘kendisi’ olmadığını dikkat çekerek, “Protokolde hiç kimse kendisi değildir. Temsil ettiği kurumu, devleti temsil eder. İmaj, saygınlık ve onur çok önemlidir. Bir yöneticinin başarısında kişilik ve becerinin yanında protokol temsil yeteneği çok önemlidir.” diye konuştu.
ABİGEM Koordinatörü Prof. Dr. Demirdöğen daha sonra Avrupa Birliği projelerinden yararlanma koşulları ile toplam kalite yönetimi konusunda da bilgilendirmede bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.