Bölge Haber Girişi : 10 Mayıs 2011 11:09

Potada fikstür belli oldu!..

Potada fikstür belli oldu!..
Erzurum, Genç Bayanlar Türkiye Basketbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak. Bugün başlayacak olan maçlar için dün akşam yapılan kura ve fikstür çekilişi de ilgi gördü.

Erzurum Ajans-Erzurum, Genç Bayanlar Türkiye Basketbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. Bugün başlayacak olan maçlar için dün akşam yapılan kura ve fikstür çekilişi de ilgi gördü.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Başarılı spor organizasyonları yapmaya devam ediyor. 25. Dünya Üniversiade ev sahipliği yapan Erzurum, şimdide kulüpler düzeyinde yapılan Genç Bayanlar Türkiye Basketbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor. Genç Bayanlar Türkiye Basketbol Şampiyonası için dün akşam Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası toplantı salonunda fikstür çekilişi yapıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Basketbol Federasyonu B Klasman Gözlemcileri Halil Yılmaz ile İhsan Çolak yönetimindeki fikstür çekilişine 16 kulüp temsilcisi katıldı. Büyük bir heyecan içerisinde geçen fikstür çekilişinde kulüplerin oynayacağı maçlar belirlendi. Fikstür Çekilişinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Memduh Ceyhan, Şube müdürleri Hüdaverdi Uğur, Bülent Tilkidöğen, Atatürk Üniversitesi Spor Dairesi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Suphi Özçomaklı ile Yrd. Doç. Dr. Dursun Katkat, Basketbol İl Temsilcisi Semahattin Yıldız ve Tahsin Öncül de hazır bulundu.

ŞAMPİYONANIN İLİMİZDE OLMASINDAN MUTLUYUZ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Basketbol Federasyonu faaliyet programında yer alan Kulüplerarası Genç Bayanlar Türkiye Basketbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve basketbolun diğer önde gelen bir çok kulübünün mücadele edeceği şampiyona bugün start alacak. Büyük organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Geçtiğimiz yılda Erzurum’da BEKO Basketbol Ligi Türkiye Kupası Çeyrek Final Maçlarının ilimizde oynanmasını sağlamıştık. Şimdi de Genç Bayanlar Türkiye Basketbol Şampiyonası ilimizde oynanacak. Bunun gururunu yaşıyoruz, şimdiden tüm katılımcı takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, bu sezon 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları, Yıldızlar Türkiye Güreş Şampiyonası, GAP Kış Oyunları ve Türkiye Kayak Şampiyonası gibi büyük organizasyonların yanı sıra daha birçok müsabakaya ev sahipliği yaptıklarını belirterek, Genç Bayanlar Basketbol Şampiyonasını da en iyi şekilde yapıp, sonlandıracaklarını söyledi.

Bugün başlayacak olan ve 15 Mayıs’ta sona erecek olan şampiyonada 16 hakem görev düdük çalacak. Erzurum bölgesinden ise Ebubekir Kılıç maçlarda görev yapacak. Türkiye Basketbol Federasyonu 2011 Faaliyet Programında yer alan Kulüplerarası Genç Bayanlar Türkiye Basketbol Şampiyonası’nda bugün saat 11.00’da Beşiktaş-Samsun 55 Gençlikspor ile karşı karşıya gelirken, Saat 13.00’da Bursa B.Ş Belediyespor-İstanbul Üniversitesi ile karşılaşacak. Saat 15.00’da Galatasaray-Çankaya Üniversitesi ile karşılaşacak. Saat 17.00’da Fenerbahçe-Alanya Belediyespor ile mücadele edecek. Bu maçlar Cemal Gürsel Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak.

Atatürk Üniversitesi Spor Salonu’nda ise İzmir Büyükşehir Belediyespor-Bayrampaşa Sancakspor ile saat 11.00’da karşılaşırken, saat 13.00’da Botaş-Ceyhan Belediyespor maçı oynanacak. Saat 15.00’da İzmir Basketbol Spor Kulübü-Antalya Koleji ile karşılaşacak. Saat 17.00’da ise Ted Ankara Kolejliler-Nallıhanspor ile mücadele edecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.