Erzurum Haber Girişi : 21 Temmuz 2012 22:15

Praktiker yapı market Erzurum'da

Praktiker yapı market Erzurum'da
Praktiker Yapı Marketleri, Erzurum'da hizmet vermeye başladı. Özdemir İnşaat, yapı marketçiliğinin önde gelen isimlerinden Praktiker'i Erzurumlularla buluşturdu.
Erzurum Ajans-Praktiker Yapı Marketleri, Erzurum'da hizmet vermeye başladı. Özdemir İnşaat, yapı marketçiliğinin önde gelen isimlerinden Praktiker'i Erzurumlularla buluşturdu. Praktiker, Türkiye genelindeki 12. mağazasını Erzurum'da açtı. Mağaza, Praktiker'in Türkiye çapındaki ilk bayiliği olma özelliğinde bulunuyor.
Share

Açılışta konuşan Praktiker Yapı Marketleri CEO'su Bülent Ayar, Erzurum'da açılan mağazanın, Avrupa'da 400 mağazası bulunan Praktiker'in en doğudaki mağazası olduğunu vurguladı. Ev ile ilgili ihtiyaçları tek çatı altında Erzurumlular'ın hizmetine sunduklarını ifade eden Ayar, "Erzurum, medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir şehir. Burada bir mağazamızın olması bizim için gurur verici. Kalitemizi koruyarak Erzurumlular'a hizmet vereceğiz. Özdemir İnşaat ile böyle bir ortaklıkla bulunmak bizim için gurur verici. Özdemir İnşaat zaten daha öncesinde inşaatların kaba malzemelerini satıyordu. Praktiker ile birlikte buraya gelen vatandaşlarımız evlerinin yapımından içinde oturacakları ortama kadar bütün malzemeleri bulabilirler. Yani kaba inşaat malzemelerinden dekoratif malzemelere kadar her şey mevcut." dedi. Ayar ayrıca, müşterilerin sipariş üzerinden de ihtiyaçlarını gideceklerinin altını çizerek, "Burada 40 bin adetin üzerinde çeşit var. Dünyada yapı marketçiliğinde ilk bayilik sistemini Erzurum'da Özdemir İnşaat ile faaliyete geçirdik. Hasan ve Aziz Özdemir kardeşlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Özdemir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Özdemir ise Erzurum'da gıda marketçiliğinin bulunduğunu ancak yapı marketçiliği bulunmadığını ifade ederek, "Sektördeki bu boşluğu Praktiker ile doldurmaya çalıştık. Erzurumlular buradan inşaat ile ilgili bütün ihtiyaçlarını giderebilecekler." ifadelerini kullandı.

Z
aman 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.