Bölge Haber Girişi : 30 Ağustos 2011 13:24

Protokol Öğretmenevi'nde...

Protokol Öğretmenevi'nde...
Erzurum protokolü, Ramazan Bayramı'nın ilk günü Öğretmenevi'nde bayramlaştı. Bayramlaşma törenine, Sağlık Bakanı Recep Akdağ da katıldı.

Erzurum Ajans-30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 89’uncu yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlamalarının ardından Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Vali Sebahattin Öztürk, 9’uncu Kolordu Komutanı Korgeneral Hüsnü Kenan Hüsnüoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Öğretmenevinde bayram tebriklerini kabul etti. Belediye başkanları, mülki ve askeri erkanın katıldığı bayramlaşmaya Ak Parti milletvekilleri de katıldı.

Protokol üyelerinin bayramlarını tebrik eden Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bayramların milli birlik ve beraberliği pekiştiren özel günler olduğunu söyledi. Bakan Akdağ, burada ‘Beleş Mehmet’ ismiyle bilinen down sendromlu Uğur Laçin’le fotoğraf çektirdi. Öğretmevindeki bayramlaşmanın ardından Sağlık Bakanı Akdağ ve beraberindekiler, Polisevi'ndeki bayramlaşma törene geçti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.