İlçeler Haber Girişi : 23 Kasım 2011 11:25

PTSO`dan proje bilgilendirmesi

PTSO`dan proje bilgilendirmesi
Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası (PTSO) Tarım ve Kırsal Kalkınmaya Destek Kurumu (TKDK) Erzurum İl Koordinatörlüğünce başlatılan Proje Sizden Destek Bizden kampanyasının 19 Aralık 2011-10 Ocak 2012 tarihleri arasında başlayacağı bildirildi.
Erzurum Ajans-Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası (PTSO) Tarım ve Kırsal Kalkınmaya Destek Kurumu (TKDK) Erzurum İl Koordinatörlüğünce başlatılan Proje Sizden Destek Bizden kampanyasının 19 Aralık 2011-10 Ocak 2012 tarihleri arasında başlayacağı bildirildi.
Tarım ve Kırsal Kalkınmaya Destekleme Kurumu Erzurum İl Koordinatörlüğü tarafından proje karşılığı Süt Üreten tarımsal isletmelere, Et üreten tarımsal işletmelere, Süt ve süt ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, Et ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, Çiftçilik faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve geliştirilmesine, Yerel ürün ve mikro işletmelerin geliştirilmesine, Kırsal turizmin desteklenmesi gibi faaliyet alanlarıyla uğraşan firmalara yüzde 50 ile yüzde 65 arasında hibe desteği sağlanacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Kadri Bakır, Tarım ve Kırsal Kalkınmaya Destek Kurumu Erzurum İl Koordinatörlüğünce başlatılan Proje Sizden, Destek Bizden kampanyasının başvuru tarihinin 19 Aralık 2011 ile 10 Ocak 2012 tarihleri arasında olacağını belirterek, üyelerinin projelerini Tarım ve Kırsal Kalkınmaya Destekleme Kurumu Erzurum İl Koordinatörlüğüne yapacaklarını söyledi.
P
roje sizden, destek bizden kampanyasıyla ilgili üyelerine çağrıda bulunan Bakır, üyelerinin kampanyaya proje yaparak katılmalarını, üyelerin projelerini hazırlayarak müracaat zamanında yapmalarını istedi. Genel Sekreter Kadri Bakır, daha geniş bilgi almak isteyen üyelerin Pasinler Ticaret ve Sanayi Odasından alabileceklerini ifade etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.