Erzurum Haber Girişi : 22 Ağustos 2016 18:54

PTT'den Vali Azizoğlu'na kişisel pul koleksiyonu

PTT'den Vali Azizoğlu'na kişisel pul koleksiyonu
PTT Başmüdürü Cafer Yavuz, makamında ziyaret ettiği Vali Seyfettin Azizoğlu'na kişisel pul koleksiyonu hediye etti.
Erzurumajans-PTT Başmüdürü Cafer Yavuz, makamında ziyaret ettiği Vali Seyfettin Azizoğlu'na kişisel pul koleksiyonu hediye etti. 

PTT Başmüdürü Cafer Yavuz, PTT Genel Müdürlüğü Değerli Kağıtlar Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan kişisel pul koleksiyonunu Vali Seyfettin Azizoğlu'na hediye etti. Vali Azizoğlu ile görüşen Cafer Yavuz, bu yıl PTT'nin 81 il valisi için pul kolleksiyonu hazırlattığını bildirdi ve daha sonra kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Özel pul koleksiyonu için başta PTT Genel Müdürü olmak üzere, Başmüdür Cafer Yavuz'a teşekkür eden Vali Azizoğlu, PTT'nin iki asra yakın bir süre zarfında ülkemizin her yerinde önemli bir görevi yerine getirdiğini, teknolojiyi de çok iyi kullanarak, hızlı bir gelişim ve dönüşüm içerisinde büyük atılımlara imza attığını söyledi. Vali Azizoğlu, ziyaretin sonunda Başmüdür Yavuz'a ve tüm PTT ailesine çalışmalarında başarılar diledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.