Ramazan'ın ekran güzelleri!

Bir Ramazan ayı daha geride kalırken, sanıyorum bu gençlere Erzurumlular olarak hepimizin bir teşekkür borcu var. Zira onlar, Ramazan ayında gereg iftar öncesi ve gerekse iftar sonrası sizlere daha neşeli dakikalar geçirttiler. Erzurum'da yayın yapan Kardelen TV ile Kanal 25'in Ramazan proğramcılarından bahsediyorum..

***

Bayramı beklerken büyük bir tesadüf olsa gerek, bu Ramazan Erzurum'da yayın yapan televizyonların iftar öncesi ve sonrası proğramcıları ile dün biraraya geldim. Kardelen TV'nin 'Akın-Orhan Keyf-i Ramazan' proğramlarının sunucuları Akın ve Orhan'ın yanısıra yine aynı TV'de 'Kartaneleri' adlı Müzik Eğlence proğramı yapan Metin ve Müslim ile Kanal 25'de artık 'fenomen' olma yolunda ilerleyen 'Tansiyon'un sunucusu Salih ile beraber olduk. Ramazan'ın yorgunluğunu semaver çay ile atan proğramcılar, tatlı bir yorgunluk içindeydiler. Dile kolay. Metin ile Müslim haftada bir ama Akın ve Orhan'ın yanısıra Salih, bir Ramazan her gün evlerimizde konuktular. Karınca kararınca hoş dakikalar geçirmemize vesile oldular. Hem de binbir güçlüklere rağmen..

***

Hepsiyle tek tek konuştuğumda tatlı yorgunluklarını ifade ediyorlardı. Ve hepsi de keyifli proğramlara imza attıkları için bir o kadar da mutluydular. Seyircinin ilgisinden oldukça memnun görünüyorlardı. Gelen mesajlardan veya karşılaştıkları insanlardan bu ilgiyi görmenin mümkün olduğunu söylediler. Ve proğramlardaki başarıları onları bir hayli de kamçılamış. Bir dahaki sefere daha dolu ve daha canlı proğram sözü verdiler. Bu arada, bu proğram için bir aylığına Yalova'dan Erzurum'a gelen ve Akın'la proğrama renk katan Orhan, Cuma günü Erzurum'dan ayrılacağını haber verirken, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı herkese çokça teşekkür ettiğini söylemeliyim.

***

Herbirisi dünya tatlısı bu arkadaşlar, daha sonra birarada resim çektirme isteğimi kırmadılar. Yine Kardelen TV'nin başarılı kameramanlarından Şahap'ın objektifine poz verdiler. Bu poz içerisinde elbette ki ben de yeraldım. Bu tür proğramları zorluğunu bilen ben, onlara sizler adına teşekkür ettim. Ama benim teşekkürüm yetmiyor elbet. Sizlerden de o bir aylık emeklerine karşılık bir teşekkür bekliyorlar. Ve galiba onlar bu teşekkürü çoktan hakettiler. Herkese İyi Bayramlar..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.