Erzurum Haber Girişi : 24 Aralık 2018 12:25

Reklam olarak kullanalım!

Reklam olarak kullanalım!
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in “talipliyiz” dediği atıl haldeki Gürcistan uçağının belediyeye verilmesi halinde Palandöken Kayak Merkezi'ne taşınması istendi.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in “talipliyiz” dediği atıl haldeki Gürcistan uçağının belediyeye verilmesi halinde Palandöken Kayak Merkezi'ne taşınması istendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Van depreminden sonra yardım malzemesi getiren ve Erzurum Havalimanı'nda meydana gelen kazada hasar gören Gürcistan uçağına talipli olduklarını açıklamıştı. Başkan Sekmen konuyla ilgili girişimlerde bulunacağını belirtirken, turizmciler de uçağın belediyeye verilmesi halinde Palandöken Kayak Merkezine taşınmasını istedi. Uçağın kış sezonunda  önemli bir reklam aracı olarak kullanılabileceğini belirten turizmciler, “Avrupa ülkelerinde bu tür durumların belgeselleri bile yapılıyor. Uçağın kantat söküm işlemlerinden taşınmasına kadar olan tüm süreç başlı başına bir reklam aracı. Bu fırsatı değerlendirip uluslararası alanda Palandöken Kayak Merkezinin tanıtımını yapabiliriz” diye konuştular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.