Bölge Haber Girişi : 02 Ocak 2011 21:57

Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama!..

Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama!..
Sağlık Bakanlığı, tadilat ya da tamamen yenilenme programı kapsamında olmayan kamu hastaneleri için kapıların dışarı açılması ile ilgili çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

Erzurum Ajans-Sağlık Bakanlığı, tadilat ya da tamamen yenilenme programı kapsamında olmayan kamu hastaneleri için kapıların dışarı açılması ile ilgili çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Mersin Devlet Hastanesi'nin tuvaletinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İzzet Çiçek isimli vatandaşın, hayatını kaybetmesi nedeniyle duyulan üzüntü ifade edilerek, konu ile ilgili Bakanlık tarafından başlatılan inceleme ve soruşturmanın devam ettiği kaydedildi. Olayla ilgili olarak medyaya yansıyan “hastane tuvaletinin kapısının içeri açılması” konusunda da açıklama yapılmasına gerek görüldüğünü belirtilerek, şunlar kaydedildi.
 
"Hastane mimarisi ile ilgili gelişmeler süreklilik arz eden ve Bakanlığımızın yürüttüğü Sağlıkta Dönüşüm Programı çerçevesinde üzerinde hassasiyetle durulan önemli bir husustur."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.