Spor Haber Girişi : 14 Şubat 2012 16:32

Sağlıksporlu Şimşek'ten gümüş madalya

Sağlıksporlu Şimşek'ten gümüş madalya
Alanya’da yapılan Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Erzurumlu Okan Şimşek, Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Milli sporcu Tuzla Belediyespor adına müsabakalara katıldı.
Erzurum Ajans-Alanya’da yapılan Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Erzurumlu Okan Şimşek, Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Milli sporcu Tuzla Belediyespor adına müsabakalara katıldı.
Antrenör Ke
mal Yıldıran tarafından yetiştirilen ve bu sezon Erzurum Sağlık spor’dan Tuzla Belediyespor’a transfer olan Okan Şimşek, Taekwondo da gümüş madalya kazandı. Antalya’nın Alanya ilçesinde yapılan Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na Tuzla Belediyespor adına katılan Erzurumlu Okan Şimşek, Türkiye ikincisi olarak Erzurumlu sporseverleri sevince boğdu. Taekwondo Federasyonu Faaliyet Programında yer alan ve Alanya Atatürk Spor Salonu'nda 60 ilden bin 400 sporcunun katılımıyla düzenlenen şampiyonaya damga vuran isimlerden biri de Erzurumlu Okan Şimşek oldu. Büyük erkekler 74 kiloda altın madalyanın sahibi İstanbul Tuzla Belediyesi'nden Rıdvan Baygut oldu. Bu sıklette aynı takımdan Okan Şimşek ikinci olurken, Üsküdar Belediyesi'nden Akın Erbaş ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Ömer Faruk Bulak üçüncülüğü paylaştı. Antrenör Kemal Yıldıran, Tuzla Belediyespor adına müsabakalara katılan ve ikinci olan öğrencisi Okan Şimşek’i kutlarken, milli sporcunun Avrupa ve dünya şampiyonu olacağına inandığını belirtti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da Milli taekwondocu Okan Şimşek’in Avrupa ve Dünya arenasında ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirterek, gümüş madalya kazanan Taekwondocuyu kutladı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.