Spor Haber Girişi : 22 Şubat 2015 16:26

Sakarya'da olaylar çıktı... Taraftarlar sahaya indi

Sakarya'da olaylar çıktı... Taraftarlar sahaya indi
Sakaryaspor ve Erzurumspor arasında oynanan maçın bitiş düdüğüyle birlikte ev sahibi takım taraftarları öfkeden deliye döndü. Taraftarlar sahaya indi, büyük olaylar çıktı.
Erzurumajans-Sakaryaspor ile Erzurumspor arasında oynanan ve 1-1 sona eren maçın ardından büyük olaylar çıktı. Ev sahibi Sakaryaspor taraftarları sahaya girip, B.B. Erzurumsporlu futbolculara saldırmaya çalıştı. Taş yağmuru altında soyunma odasına güçlükle ulaşan futbolcularımız ve teknik heyet, soyunda odasında mahsur kaldı. Sakaryaspor taraftarları, takımımızın soyunma odasından çıkmasına bir süre engel olmaya çalıştı.

Sakarya emniyeti, sahaya giren taraftarları ve soyunma odasını kuşatmaya çalışan bir grubu dağıttı. Sakarya Atatürk Stadyumu'nun dışına çıkarılan taraftarlar, bu kez de saha dışından, Erzurumsporlu taraftarların bulunduğu bölgeyi taş yağmuruna tuttu. Bir taraftar kafasına bir taraftar da ayağına isabet eden taş yüzünden yaralandı. B.B. Erzurumspor yöneticileri, taraftarlarımızın bulunduğu tribüne giderek, yaralılara yardımcı oldu.

Sakarya'da olaylar büyük ölçüde yatıştırıldı. Öfkeli kalabalığın dağıtılmasının ardından Erzurumspor kafilesi ve taraftarları stadyumdan ayrılacak.

Sakaryaspor'un çıkan olaylar yüzünden büyük bir ceza alması bekleniyor...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.