Bölge Haber Girişi : 24 Haziran 2011 12:04

SAMED'den mezunlar günü!..

SAMED'den mezunlar günü!..
Sultanbeyli İmam Hatip Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'nin (SAMED) düzenlediği '2011 Mezuniyet Günü ve Pilav Günü' Atlas Kongre Salonu'nda gerçekleşti.

Erzurum Ajans-Sultanbeyli İmam Hatip Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'nin (SAMED) düzenlediği '2011 Mezuniyet Günü ve Pilav Günü' Atlas Kongre Salonu'nda gerçekleşti.

'2011 Mezuniyet Günü ve Pilav Günü'ne Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve birçok kişi katıldı. Keskin yaptığı konuşmada, her zaman İmam Hatip Liselerinin ve İmam Hatip Camiasının yanında olduğunu belirtti. Daha sonra Tasavvuf Korosu'nun sahne aldığı programda, Erzurum Bar Ekibi renkli görüntüler oluşturdu.

Bu sırada mezunlar adına konuşma yapan öğrenci Rabia Yılmaz, gelecek nesillere de tavsiyelerde bulundu.Gecenin sonunda mezun olan öğrenciler sahneye çağrılarak belgeleri takdim edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.