Bölge Haber Girişi : 18 Şubat 2011 01:07

Şampiyon Güreşciye Altın ödülü!..

Şampiyon Güreşciye Altın ödülü!..
Uluslararası 39.Yaşar Doğu Güreş Turnuvasın da büyük bir başarıya imza atarak Erzurum'a dönen Milli Güreşçi Mehmet Bölükbaşını makamında kabul eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, sporcuyu tebrik ederek altınla ödüllendirdi.

Erzurum Ajans-Uluslararası 39.Yaşar Doğu Güreş Turnuvasın da büyük bir başarıya imza atarak Erzurum’a dönen Milli Güreşçi Mehmet Bölükbaşını makamında kabul eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, sporcuyu tebrik ederek altınla ödüllendirdi.

Palandöken Belediyesi Spor Kulübü bünyesin de bulunan Güreş takımı 11–13 Şubat 2011 tarihin de İstanbul'da Ahmet Cömert Spor salonunda yapılan Uluslararası 39.Yaşar Doğu Güreş turnuvasın da Palandöken Belediyesinin Güreş takımının milli sporcusu 96 kiloda mücadele eden Mehmet Bölükbaşı turnuvada 3. olarak büyük bir başarıya imza attı.

Uluslararası 39.Yaşar Doğu Güreş Turnuvasın da kendi kilosun da Slovakya, Makedonya, Türk ve Rus rakiplerini yenerek turnuvanın üçüncülük kürsüsüne çıkmaktan büyük mutluluk duyduğunun dile getiren Milli Güreşçi Mehmet Bölükbaşı, ”Bu başarımızı bizlere her zaman maddi ve manevi anlamda destek veren Sayın Belediye Başkanımız Orhan Bulutlara hediye ediyorum. Güreş Takımımızın Hocası İlhami Topaloğlu’nun emeği inkâr edilemez bir gerçektir. Hocama ve Belediyemizin Spor Kulüp Başkanı sayın Zafer Bülent Engine teşekkür ediyorum” dedi.

Palandöken Belediyesi Spor Kulübünün kısa sürede çeşitli branşlarda önemli başaralar imza atılmasından son derece memnun olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Yeni den yapılandırılan kulübümüzün böylesine kısa bir zaman içerisin de çeşitli branşlarda önemli başarılar alması elbette bizleri mutlu ve memnun etmiştir. Kulübümüzün bünyesin de faaliyet gösteren Güreş, Boks, Futbol, Atletsizim gibi branşlar yenilerini eklemek istiyoruz. Bunların başın dada kış sporları ile ilgili branşlarımız olacak. Alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Umuyorum ki en kısa sürede hayata geçiririz” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.