Spor Haber Girişi : 27 Ocak 2017 17:12

Şampiyon olabilmek için her gün cağ kebap yiyor

Şampiyon olabilmek için her gün cağ kebap yiyor
Yakup Gör, Mayıs ayında Finlandiya'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasında şampiyon olabilmek için her gün Oltu cağ kebabı yiyor.
Erzurumajans-Yakup Gör, Mayıs ayında Finlandiya'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasında şampiyon olabilmek için her gün Oltu cağ kebabı yiyor. 

Mütevazi kişilikleriyle Oltuluların sevgisini kazanan şampiyon kardeşlerden Yakup Gör, şampiyon olabilmek için her gün cağ kebap yediğini belirtti.

Kardeşlere destek çıkanlardan birisi olan Emekli Öğretmen Cavit Aktaş, "Oltu'muzu gururla temsil eden Kenan ve Yakup Gör şampiyon iki kardeşimiz yürekten kutluyorum. Onlara gözümüz gibi bakmalıyız. Onlar Türkiye'mizi İlimizi İlçemizi gururla temsil ediyorlar. Kenan ve Yakup Gör'e cağ kebabı yediriyoruz ki çok daha güçlü kuvvetli olsunlar. Rakiplerini birer birer yıksınlar" şeklinde konuştu.

Şampiyon Gör kardeşler ise ilçenin ismini duyurmak için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını ifade ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • memet ali 01 Ocak 1970 02:00

    şimdi benim anlamadığım Avrupa şampiyonası ama ne şampiyonası??? güreş atletizm,gülle atma??? onuda yazsaydınız eyiydi hani

  • Ali Asmacıoğlu 01 Ocak 1970 02:00

    Cağ kebabın adı 300 senedir tortum cağ kababıdır..efkan alanın döneminde bunun isminin oltu cağ kebabı gibi duyulmamış bir isimle değiştirilmiş gibi olması bir tortum lezzetini tortumdan koparamaz.ayrıyeten oltu ilçesinde çok nadiren cağ kebap yapılmakta tortumda kıyaslanamaz adı değiştirilemez.