Spor Haber Girişi : 03 Nisan 2013 13:57

Satranç'a büyük ilgi

Satranç'a büyük ilgi
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İlh Temsilciliği tarafından düzenlenen Kulüplerarası Yıldızlar ve Büyükler Satranç İl Birinciliği müsabakaları yapıldı.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İlh Temsilciliği tarafından düzenlenen Kulüplerarası Yıldızlar ve Büyükler Satranç İl Birinciliği müsabakaları yapıldı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Yıldızlar ve Büyükler Kulüplerarası Satranç İl Birinciliği müsabakaları Erzurum Yakutiye Kız Meslek Lisesi'nde yapıldı. Yapılan müsabakalar büyük bir ilgi gördü. Satranç İl Temsilcisi Akın Yayık ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bülent Koruk yönetiminde yapılan Satranç İl Birinciliği müsabakaları büyük bir çekişme içerisinde geçti. Yıldızlar ve Büyükler Kategorisinde yapılan müsabakalara Erzurum Gençlispor, DSİ Spor, Eğitimgücü ve Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü katılıyor. Satranç İl Temsilcisi Akın Yayık, dört kulüpten 50'nin üzerinde sporcunun yarıştığını belirterek, salonun kapılarını kendilerine açan İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ve Kız Meslek Lisesi yönetimine teşekkür etti. Yayık, "Satranca ilginin fazla olması bizleri mutlu ediyor. İl Birinciliğinde dereceye giren sporculara ve takımlara kupa ile madalya vereceğiz. Burada başarılı olan kulüpler ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil edecekler" dedi.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.