Spor Haber Girişi : 11 Ağustos 2018 16:00

Savaşın oyunu nefes kesti

Savaşın oyunu nefes kesti
Erzurum Türk Oyunları festivalinin ikinci gününe cirit damgasını vurdu. Savaşın oyunu olarak bilinen cirit izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Erzurum Türk Oyunları festivalinin ikinci gününe cirit damgasını vurdu. Savaşın oyunu olarak bilinen cirit izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Dünya Etnospor Konfederasyonu, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ve Okçular Vakfı iş birliğiyle düzenlenen ’Erzurum Türk Oyunları Festivali’nin ikinci günü renkli görüntülere sahne oldu. Erzurum-Aşkale karayolunun 6. kilometresindeki 120 bin metrekarelik alanda gerçekleşen festivalde cirit, atlı okçuluk, Gökbörü, Karakucak güreşleri, aba güreşi, aşık, mangala ve çocuk oyunları büyük ilgi gördü. Öğle saatlerinde yapılan cirit müsabakası da nefesleri kesti. Yerli ve yabancı çok sayıda turistinde yakından takip ettiği cirit izleyerlere heyecanlı dakikalar yaşattı.




















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.