Erzurum Haber Girişi : 13 Haziran 2014 20:59

Şehircilik Bakanlığı'nda Erzurum alarmı...

Şehircilik Bakanlığı'nda Erzurum alarmı...
Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce,Erzurum'un kentsel dönüşüm haritasını hazırlamak için bakanlığının üst düzey bürokratlarını Erzurum'a gönderiyor...
Erzurumajans-Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile görüşerek Erzurum'un kentsel dönüşüm haritasının çıkarılması için bakanlığının üst düzey bürokratlarını Erzurum'a göndereceğini açıkladı.

Bakanlık bürokratları Başkan Sekmen ve belediyenin yönetim kadrosu ile birlikte ortak bir çalışma yaparak, Erzurum'un kentsel dönüşüm haritasını çıkaracak. Büyükşehir  Belediye Başkanı Sekmen ve ekibinin yanı sıra, ilçe belediye başkanları, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü yöneticileri, bakanlık yöneticileriyle bir araya gelerek, bu süreçte bürokratik engelleri asgariye indirmiş olacak.

Yapılacak zirvede başta Erzurum Kalesi'nin çevresinin açılması olmak üzere şehir merkezi ve ilçelerdeki kentsel dönüşüm haritası ortaya çıkarılacak. Zirveyle ilgili sonucu ise çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte  Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kamuoyuna  açıklayacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.