Kültür-Sanat Haber Girişi : 12 Mayıs 2013 16:45

Şehit annesine anneler günü ziyareti

Şehit annesine anneler günü ziyareti
Atatürk Üniversitesi Aydın Doğan Özel İlköğretim Okulu öğrencileri, 15 yıl önce İstanbul Kartal'da teskeresine 3 gün kala şehit olan Burhanettin Yağan'ın annesi Nazlı Yağan'ı ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi Aydın Doğan Özel İlköğretim Okulu öğrencileri, 15 yıl önce İstanbul Kartal'da teskeresine 3 gün kala şehit olan Burhanettin Yağan'ın annesi Nazlı Yağan'ı ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.

Yakutiye Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Erzurum Şehit Aileleri Derneği ve Yakutiye İlçesindeki okullar olarak 12 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle 63 okul, 73 şehit annesini ziyaret ederek ellerini öpmek ve onların evlat acısını paylaşmak ve öğrencilerin vefa duygularını pekiştirmek için böyle bir proje başlatıldı. Atatürk Üniversitesi Aydın Doğan Özel İlköğretim Okulu öğrencileri, 15 yıl önce İstanbul Kartal'da vatani görevini yapan ve teskeresine 3 gün kala şehit olan Burhanettin Yağan'ın annesi Nazlı Yağan'ı Anneler Günü'nde yalnız bırakmayarak anneler gününü kutladı. Şehit annesinin elini öpüp sarılan öğrenciler daha sonra getirdikleri hediyeleri ve bir miktar parayı şehit annesine verdi.

Şehit annesi Nazlı Yağan, öğrencilerin kendisini bu anlamlı günde unutmadığı için çok mutlu olduğunu ve duygulandığını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.