Sekmen Bakan, Uçar Büyükşehir Başkanı!

Asıl başlık şu: Sekmen Bakan, Uçar da Büyükşehir Başkanı mı oluyor?

 

Başlığın sahibi de üstat gazeteci Mehmet Şener.

 

Ne de olsa tedrisatından geçmişliğim var. İlgiyle okurum onu.

 

Yazmışsa boş değildir.

 

Duyumu da kaynağı da sağlamdır.

 

Yazısından bir kesit aktarayım sizlere.

 

“Eskiden basında bu tür haberleri yazan gazeteciler, ‘pencereme konan minik bir kuş kulağıma bunları fısıldadı’ derdi. Benim de öyle oldu. Taa Ankara’dan uçup gelen ama çok da minik olmayan bir kuş bana dedi ki, muhtemel bir Kabine değişikliğinde, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen bakan olacak. Başkan Sekmen’den boşalacak olan Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna ise, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar getirilecek.”

 

Bak sen şu kuşa!

 

Kuş değil kâhin!

 

Dediğim gibi üstat Şener yazmışsa altında kesin bir şey vardır ve perde arkasına bakarım.

 

Ama bu kez farklı!

 

Ortada ‘kesin ve net bir dille’ Şener tarafından yazılmış bomba bir iddia var haliyle perde falan da yok!

 

Yani üstadın kaynağı ve kaleminden çıkana göre Sekmen Bakan, Uçar Başkan.

 

İyi de kim seçecek?

 

Kehanet sahibi kuş bunu da söyledi mi?

 

Mehmet ağabey kusura bakmasın ama buram buram ‘algı’ kokan bir istihbarat bu.

 

Çünkü benim de pencereme konan bir kuş şunu fısıldadı:

 

“Sekmen’in son dönemi ve aday gösterilmeyecek. O da tüm kozlarıyla Meclis’e oynuyor. Vekil olma isteği sahnedeki bazı isimleri rahatsız edebilir! Zaten ciddi bir kan kaybı varken, bu duruma Genel Merkez müsaade etmez. Uçar da Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterilir mi o da şimdilik bilinmez.”

 

Üstadın yazısında da dediği gibi bu ve bunun gibi dedikodular kulislerde dillendiriliyor.

 

Ve öyle ki, millet aç!

 

Şu an ne kuşa bakıyor, ne de dedikoduya!

 

Erzurum’da millet şu an bir cebine bir de gelen doğalgaz, elektrik, su faturasına bakıyor.

 

Erken seçim olacakmış, olmayacakmış emin olun kimsenin umurunda değil.

 

Sekmen Bakan, Uçar Başkan olsa ne yazar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vedat KARATAŞ 23 Ocak 2021 10:21

    Mehmet Şener Üstad mı. Ne üstadı ya. Yazacak birşey bulamamış bildiğin uydurmuş.

  • Dadaş 23 Ocak 2021 07:20

    Mehmet Sekmen Erzurum'u küçümseyerek dememiş miydi "Ben Erzurum'a hasbelkader belediye başkanı oldum daha iyi yerlere layığım diye" eğer gazeteci üstadının haberi haberi doğruysa ki ben doğru olmasını temenni ediyorum bu Erzurum için güzel haber demektir. Ama Sekmenin atandığı bakanlık için şimdiden geçmişler ola.

  • Erzurumlu 22 Ocak 2021 22:00

    Ah AK Parti vaaahh AK Parti... Diyecek söz bırakmadınız bize.

  • uzman 22 Ocak 2021 21:55

    oncelikle kim bakan; kim baskan olmus bi vatandas olarak umrumdaaaaa degil. son cumleniz herseyi ozetliyor. yakit parasi 900 lira gelmis.ve tum faturalarda kdv kim kaldirirsa benim icin kahraman o dur. yoksa kim baskan kim bakan beni baglamaz.

  • ERZURUM AJANS 22 Ocak 2021 14:13

    Okuyucu ve takipçilerimizin dikkatine! Sahte isimler kullanarak aşağılayıcı ifadeler kullanan kişilerin yorumları onaylanmamaktır.

  • Gürsel 22 Ocak 2021 11:56

    Anket doğru çıkarsa şaşmam. Gelişen Erzuruma verilen hizmetin göstergesi, Erzurumda fakir fukara, ihtiyacı olanlar için açılan AŞEVLERİ ve işsizliğin sığınma fabrikası çay ocakları hariç 1000 e yakın kahve-cafe Maaşallah hepside tıklım tıklım dolu. Erzurumda en önemli fabrika KAHVEHANELER pandemi çıkınca fabrikalar kapandı sonuç malum.

  • Kadir 22 Ocak 2021 11:08

    Yazılarınızı ilgi ile okuyorum. Satılık olmayan kalemlere ihtiyacımız var, bu şekilde devam edin. ''Erken seçim olacakmış, olmayacakmış emin olun kimsenin umurunda değil. Sekmen Bakan, Uçar Başkan olsa ne yazar.''

  • dadaş kara 22 Ocak 2021 10:06

    sevgili onur bey sizden ricam salgın döneminde birde sağlıkçıların yaşadığı sorunlardan bahsedebilirmisiniz.tüm türkiyede sağlıkçılara ulaşımın ücretsiz olduğu zaman neden erzurumda ulaşımı ücretsiz yapamdılar.covid döneminde kimse evinden dışarı çıkamaz iken sağlık çalışanları canla başla mücadele verdi.erzurum büyükşehir belediyesi olarak sağlık çalışanlarına ne gibi kolaylık sağlandı. aziziye hat güzergahında b7 otobüs sefer sayıları artırılmadiği için bu karakışta saatlerce otobüs bekleyen vatandaşları kimse görmüyormu

  • GECE KUŞU 22 Ocak 2021 09:58

    al birini vur ötekine

  • Vatandaş Kemal 22 Ocak 2021 00:06

    Bırakın allahasen Ak Parti'nin oyu bir Erzurum'da kaldı %80lerde. Onu da cumhur reisin hatrına veriyoruz. Sekmenin bakan olduğu hükümetten bizim bile umudumuz kalmaz elimiz mühüre gitmez. Arkadaşlardan rica ediyorum bıraksınlar bu siyasi ayakları da iş yapsınlar iş. İlk geldiği sene tüm billboardları "Erzurum dünya kenti olacak" diye donatmıştı sekmen başkan. Sıkıysa şimdi de Erzurum'u dünya kenti yaptık diye donatsın. Bu millet kör değil. Sekmen bağımsız girse kendi köyünden bile oy alamazdı. Mehmet Şener de itibarını kaybetmek istiyorsa kalemini kiralamaya devam edebilir. Etmediğini iddia ediyorsa da çıksın delikanlı gibi kaynağını açıklasın.

  • Sarı ineği vermeyecektiniz!!! 21 Ocak 2021 22:35

    O müteahhit Sekmen hazretleri ancak avucunu yalar...Garibanın ahını aldı bir kere bin hırsız seni temize çıkarmak için yüzünü yıkasa ne olur...Pisliğinden asla arınamazsın çamuru suyada koysan ne olur...Bu ahlar seni inleterek öldürecek son nefesinde tövbe kapısını çalsan ne olur...Canı yanan sabretsin can yakan canının yanacağı günü beklesin...Adalet birgün güçlüyü de keser...Dua etsin hesabı bu dünyada kesilsin.Yoksa öbür dünyanın hesabı daha çetindir.