Spor Haber Girişi : 14 Temmuz 2018 12:15

Sekmen’den futbolun patronlarına davet

Sekmen’den futbolun patronlarına davet
Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’yle futbol kulüplerini ağırlayan Erzurum, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Yönetim Kurulu toplantısına ev sahipliği yapmak için kolları sıvadı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’yle futbol kulüplerini ağırlayan Erzurum, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Yönetim Kurulu toplantısına ev sahipliği yapmak için kolları sıvadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in davette bulunacağı TFF yönetiminin Ağustos ayında Erzurum’da bir araya gelmesi bekleniyor.

Klimatik iklimi, istenilen rakımda kurulan sahalarıyla futbol kulüplerinin yüksek irtifa kampı için vazgeçilmezi olan Erzurum, şimdide de futbolun patronlarına ev sahipliği yapmak için hazırlanıyor. Süper Lig başta olmak üzere uluslararası bir çok ligden kulüplerin kamp dönemini geçirdiği Erzurum’da Türkiye Futbol Federasyonu’nun Yönetim Kurulu toplantılarından birini Palandöken’de yapmasını isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e davette bulunacağı öğrenildi. BB Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi ve Yüksek İrtifa Kamp Merkeziyle Erzurum’un bir ‘futbol kenti’ olduğunu belirten Başkan Sekmen, TFF yönetiminin de Erzurum’u daha yakından tanımalarını istediklerini söyledi. Başkan Sekmen, “Palandöken’e gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla son yıllarda Türk futboluna önemli bir katkı da bulunduk. Başta TFF kampları olmak üzere onlarca takımın yüksek irtifa kampı için tercih ettiği şehrimizde kulubümüzün de Süper Lige yükselmesi bu güzelliği taçlandırdı. Futbolun kalbinin attığı Erzurum’da TFF yönetimini de ağırlayacak ve tüm bu güzellikleri onlarla  da paylaşacağız” dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.