SEKMEN: YAHU SEN HİÇ BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPTIN MI?

 

Muhalefet partilerin belediye başkan adaylarını küçümsemeyi adeta gelenek haline getiren Başkan Mehmet Sekmen bu alışkanlığını katıldığı bir televizyon programında yine sürdürdü.

 

Sekmen, Yeniden Refah Partisi’nin Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar’ı vatandaşı kandırmak suçlayarak, “Aziziye’de bir arkadaş gitmiş, aday olmuş. Belediyecilik nedir, hizmet nedir, hiç haberi yok. Köylüleri, vatandaşı kandırıyor ki, ‘ben belediye başkanı olacağım.’ Yahu sen hiç belediye başkanlığı yaptın mı, senin eğitimin ne?” dedi.

 

Sekmen konuşmasını şöyle sürdürdü.

 

“Bak bizim Cumhur ittifakının adayı Eyüp Bey (Tavlaşoğlu) mühendis. 10 yıl benim yanımda çalıştı, 5 yıl Meclis Üyeliğimizi ve Başkanvekilliğimizi yaptı… Sıkıntılar olabilir kim ayağa kaldıracak? O arkadaşımız kaldırabilir mi? Bir gücü, bir bilgisi var mı? Yahu öbür tarafta bir koyun sürüsünü iflas ettirdiler. Devletin verdiği parayı ha kendilerinin değil, kendilerinin bir şeyi yok. Devlet birliklere para veriyor o parayı kullanıyorlar. Yazık. Şimdi buradan sesleniyorum, Ilıca’ya sesleniyorum, Aziziye’ye sesleniyorum; sakın yanlışlık yapmayalım. O arkadaşımızdan belediye başkanı olmaz. Çoban bile olmaz. Bak açık açık söyleyeyim çoban bile olmaz. Çoban bile bir zanaat işidir. Ne yaptılar hayvan birliğinin başında? Küçükbaş, büyükbaş hayvan birliğinin başkanı ne yaptı? Hangi köylümüzü abat etti. Devletin verdiği parayı bile çarçur ettiler. Aziziye’de projelerimiz var, dönüşümlerimiz var.”

 

“ÇİVİ ÇAKAMAZ”

 

Başkan Sekmen, konuşması sırasında “Büyükşehir’in desteği olmadan Aziziye’ye gelecek kişi çivi çakabilir mi?” diye sorarken, program sunucularından birinin “hayır çakamaz” dediği duyuldu. Bunun üzerine Sekmen “Çivi çakamaz” dedi.

 

Programın sonlarına doğru ise tavır değiştiren Sekmen, “Tüm vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun, partili partisiz. Ben elbet bir partinin mensubu olabilirim ama başkan olduğum için benim yakamda hiçbir zaman parti rozeti görmediniz, görmeyeceksiniz. Biz ihtiyaç neredeyse oraya hizmeti götüreceğiz” diye konuştu. Haber: Onur SAĞSÖZ 

 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen bir süre önce de İYİ Parti ve CHP başkan adalylarını küçümser açıklamalarda bulunmuştu.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • yorgun dadaş28 Mart 2024 14:36

    Pardon da sekmen bey siz belediye başkanlığına başlamadan önce başkanmıydın bi yerlerde...İlla ki biyerlerden başlanacak.

  • Ovacıklı atatükcü dadaş 28 Mart 2024 03:12

    Sayın başkan bu açıklamanız gerçekten yakışıksız fakat aziziyede kaybedeceginizi nihayet anlamissiniz ilçemiz gerçek sahibine kavuşacak bu secimde Emrullah başkan diyeceğiz insallah

  • liste27 Mart 2024 10:30

    Eyüp bey 20 sene büyükşehir meclis üyeliği yapmışta ne yapmış kendi oturduğu ilçeye bir katkısı olmuş mu? Seçim gezilerinde gidip görmüştür her taraf çamur pislik içinde, geçen seçim genç dinamik diye oy verin dedikleriniz aziziyeyi bitirdi kendilerinin göbeğini şişirdi. şimdi de tecrübeli diye önümüze koydukları 20 sene boyunca belediyeden parasını almış ama ne icraat yapmış belli değil. seçim kaynakları neler, dünya kadar dev afiş yaptırmış bunların hele faturalarını ortaya koysun bakalım nerede yaptırmış? acaba belediyenin reklam şirketi mi yapmış? gezdikleri araçları kim kiralamış belediyeden kaç personel yanında, bunları aziziyelilerin bilmesi gerekmez mi?

  • Dadaskent Ilıca el ele Emrullah Akpınar ile geleceğe 26 Mart 2024 22:43

    Oy alamadiginiz yerlere daha çok hizmet yapıyorsunuz . Çat i CHP aldiginda hizmetlerin haddi hesabı olmadı . Akp aldı otobüsü bile kaldırdınız . Oy vermeyeceksin ki hizmet göresin . O adam seçilsin sende hizmet götürmede göreyim .

  • Sorgulayan birey 26 Mart 2024 03:37

    Sayın Mehmet Sekmen bey Emrullah bey YSK ?ın belirlemiş olduğu belediye başkanlığı şartlarını taşıdığı için aday olmuş.sizin itirazınız varsa YSK ya baskanlarıda üniversite mezunu olma şartı koysunlar diye teklifte bulunabilirsiniz.diger taraftan kendi adayınız Eyüp bey iyi bir mühendis diyorsunuz.lalapasa caminin üst tarafındaki otoparkın zemin etüdünu Eyüp bey yapmış ancak yanlış hesaplama yüzünden tarihi çeşmelerin suyunun otoparktan çıkıp belediyeyi zarara soktuğunu duymuştum.ne kadar doğru bilemem.eger siz Aziziye ilçemize illa mühendis bir başkan istiyorsanız iyi parti adayı Fatih Çelik i desteklemenizi tavsiye ederim.duydugum kadarıyla Erzurum ve diğer şehirlerde yapmış olduğu projeler ve taahhüt işleri gayet başarılı.

  • Dadaş bey 26 Mart 2024 02:05

    Bu adam herkesi küçümsüyor kibir abidesi buna oy verilir mi sekmen istifa etmeli

  • Seçmenin sesi25 Mart 2024 19:24

    AYNAYA BAK. SENE BAKANLAR SENI. GIBI OLDU.SONUNDA. Bu şehir demek ki sana layık vay şehrim vay sehreminim Sen o küçümsediğin adaylarda suç ki seni le yarışıyorlar.ONLAR INANIN YALANCI VE HIRSIZ DEĞIL BIZ BUNU BILIRIZ

  • Dadaş25 Mart 2024 15:15

    Sekmen efendi aziziyeyi kaybedeceğini anlayınca nasılda saldırmaya başlamış.Sen ve Eyüp kardeşim dediğin şahıs çırpının durun bize oy vermezseniz diye tehdit ettiğin Aziziye seçmeni sandıkta size cevabı verecek.

  • ahmet efe25 Mart 2024 14:43

    lakabım hırsız olmasın isterse çoban değil ne olursa olsun. yeterki kimse bana hırsız demesin hırsız lakabı takmasın. Allah bu ülkeyi hırsızlardam muhafaza etsin.

  • atatürkçü vatandaş25 Mart 2024 14:05

    Akp'ye oy vermeye devam edin, bu ekmeğe bile muhtaç kalacaksınız. akp neden, adaletsizlik ve yoksulluk sonuçtur.

  • Bilinçli vatandaş25 Mart 2024 10:47

    Belediyenin en önemli işi çöptür. Çöpü ayrıştırmak evde başlar. Şu an Avrupa ülkeleri gıda atıklarını kompost yapıyor. Belediye çöp konusunda maalesef yaya kaldı. çöp ekonomik bir değerdir. Belediyeler çöpün evde ayrıştırılarak atılmasına dair çalışmalar yapmalı halkı bilinçlendirmeli halka eğitim vermeli. Bırakın bunları yapmayı belediyeler şehri temizleyemiyor. Sokakları gezin dolaşın Her taraf sigara izmaritleriyle, naylon poşetler...vb ile dolu. Hatta belediyenin kendi binasının önü bile izmarit dolu. Caddelerde pet şişelerin ne işi var. Allah'tan kar yağıyorda pisliklerin üzeri kapanıyor. Belediyelerin temizlik ve kaldırım düzenlemesi malesef çok çok kötü. Çöp kutulurının kapakları bile yok. İçine kar yağıyor yağmur yağıyor. Temizliği yapamayan belediyeler başka şeylerle uğraşıyor. Bu ülkede herkes kendi işini layıkıyla yapsa çok daha ileri gideceğiz.

  • özdemir25 Mart 2024 09:55

    Sekmene yaakışmamış

  • Kibirli 25 Mart 2024 05:27

    Kibrin ve hasetinden dolayı sana oy yok.

  • Muhammet GÖLELİ25 Mart 2024 03:09

    Adımın hırsızlıkla anılacağına çobanlıkla anılmasından gurur duyarım şahsen.

  • Ilıcalı selami 25 Mart 2024 00:31

    Bu millet güvenmiş Emrullah başkanla bir yola çıkmış. Senin ne haddine çoban benzetmesi,hem çobanlık peygamber mesleğidir bunu dahi idrak edemiyorsun. Ilıca halkı aziziyede Emrullah başkan derken Büyükşehir de sekmen diyecekti ama sen bunu da kaybettin, şahsen ben büyükşehirde sana oy verecektim bu hakaretlerden sonra Canan uçara oy vereceğim.senin gibi sözünü bilmeyen siyasetçiler yüzünden Reis her geçen gün oy kaybediyor.

  • Ilıcalar koyun değildir.24 Mart 2024 21:30

    Bizim adayımıza çoban yakıştırması yapmak çok nezaketsiz bir davranış. Ben bir Emrullah Akpunar destekçisi olarak Büyükşehir de sekmene oy verecektim, artık bu konuşmadan sonra vazgeçtim, sekmene de oy yok.

  • X-Men24 Mart 2024 20:59

    İlk iki seçim oy verdim, bu seçim kesinlikle vermeyeceğim. Erzurum?un kaliteli yöneticilere ihtiyacı var. Mahalle kabadayılarına değil. Daha adaylara saygısı olmayan adam vatandaşa mı saygı duyacak. Seçilirse köylerden seçilir. Geçen bir tanesi gusül abdesti alacağımız su yoktu, belediye su getirdi eve kadar diye övünüyordu. Kriter bu olunca insanların da kaliteli yaşama ihtiyacı kalmıyor. Ancak chp seçmeni yerinde olsam iyi partiye oy veririm.

  • Engin aydın24 Mart 2024 20:41

    Gerçekten firavun gibi olmuş hiçbir müslüman bu firavuna oy vermez. Bize hizmet edecek birisi lazım firavun değil. Musa olun buna karşı ey Erzurumlular. Bu ne ya ceverrut gibi yazıklar olsun sana. Kibirli kibirli konuşma.

  • Ali24 Mart 2024 18:35

    Canan uçar kazanacak öyle görünüyor

  • Adem24 Mart 2024 17:30

    Millet uyansın artık bu sefer büyükşehir belediye başkanlığını başka bir partiye oy verip buna kaybettirsinler hayalleri suya düşsün.

  • Dadas 24 Mart 2024 17:29

    Sayın başkan bu kibre rağmen yine seçilir. Erzurum başkan adayına oy vermiyor hiçbir zaman kimse anlamayacak galiba bunu. Sayın cumhurbaşkanı Erzurum için bostan korkuluğuna takım elbise giydirip akp rozeti taksın Erzurum adayımız bu desin yeter korkuluğu bile oy verir Erzurum. İnanmayan seçim sonuçları açıklandığında izlesin anlar belki ne anlatmak istediğimi. Mevcut başkan yine yüzde 52 gibi rakamla gelecek...

  • Çoban bunların yanında eğitimli24 Mart 2024 16:48

    Çobandan daha kötü bir şey var. Tüm gün kahvede oturup sonra eve gidip yemek koy, bilmem ne diye terör estiren çöp insanlar vardır. Çobanlara saygımız daha çok.

  • O gülüş yok mu o gülüş24 Mart 2024 16:45

    Anladınız siz sayın okurlar. Erzurumajans'ı tebrik ediyorum.

  • En azından çalmaz24 Mart 2024 16:01

    Reisede muhtar dahi olamazsın demiştiler...emrullah akpunar bu memleketin evladı dadaşkent sevdi

  • Cemil dursun24 Mart 2024 14:46

    Resmen firavunlaşmış kibir abidesi olmuş buna tokatı atmak artık Erzurum?a farz olsun. Bu ne kibir yahu Allah kibirliletş sevmez dolayısıyla bizde sevmiyoruz be oy vermiyoruz.