Eğitim Haber Girişi : 14 Kasım 2014 11:57

Sekmen'den eğitime büyük destek

Sekmen'den eğitime büyük destek
Erzurum Büyükşehir Belediyesi merkez ve ilçelerde 300 okulun tadilatını üstlendi. Okulları adeta baştan aşağı yenileyen belediye, okul onarımları için bugüne kadar 4 milyon 700 bin TL harcama gerçekleştirdi.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, okul idarecilerinden gelen taleplere kayıtsız kalmadı. Merkez ve ilçelerde onarıma ihtiyacı olan okullar tek tek tespit edildi.

Eğitim yuvalarının yalıtımdan, tesisat onarımına, istinat duvarlarından kombilerine varana kadar tüm tadilatı gerçekleştirilip, eksiklikleri giderildi. Başkan Sekmen, çocuklarımız en iyi şartlarda eğitim görecekler. Bizde üzerimize düşen ne varsa yerine getireceğiz" dedi.

Eğitim kurumlarının bütün ihtiyaçlarının karşılanması için yoğun çaba içerisinde olduklarını da kaydeden Sekmen, "Milli eğitim camiasından aldığımız talepler doğrultusunda merkez ve ilçelerdeki okullarımızı baştan aşağı yeniledik. Yavrularımızın eğitim gördüğü okullarımızı bakım ve onarımdan geçirdik. Şehrimizdeki eğitim standartlarının yüksek bir kaliteye ulaşması için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz" diye konuştu. Palandöken
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.