İlçeler Haber Girişi : 23 Nisan 2013 16:12

Şenkaya'da 23 Nisan coşkusu

Şenkaya'da 23 Nisan coşkusu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 93. Yıl dönümü coşkuyla kutlandı.
Erzurumajans-23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 93. Yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Kutlama programı Cumhuriyet meydanında saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlandı.

Şehit İlyas Acar Anaokulu öğrencilerinin gösterileri büyük ilgiyle izlendi. Ortaya renkli görüntüler çıktı. Günün anlam ve önemi belirtir şiirler okundu. Okulların hazırlamış olduğu müzik eşliğindeki hareketler ile çekilen halaylar izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.
Günün anlam ve önemi ile ilgili okullar arası düzenlenen, Futbol, Voleybol turnuvası ve Atletizm yarışmasında dereceye giren öğrenciler ile okullar arası düzenlenen Şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Kutlama programı ödül töreni ile sona erdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramının kutlama programının ardından Şenkaya Kız Kur'an Kursu'nun Kur'an Kursu yararına düzenlemiş olduğu kermes gezildi. Kur'an Kursu öğrencileri el emeği göz nuru el işlerini sergileyerek buradan elde edilecek geliri Kur'an Kursunun ihtiyaçları için kullanacaklarını belirtiler.

Kutlama Programına İlçe Kaymakamı Murat Şener, Garnizon Komutanı J.Yzb. Atakan Alper, Belediye Başkan Vekili Kemal Yıldız, Cumhuriyet Savcısı Timur Çadırcı, daire amirleri, öğrenciler, öğrenci velileri ve İlçe halkı katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.