İlçeler Haber Girişi : 08 Mart 2012 10:30

Şenkaya'da öğrencilere özgüven eğitimi

Şenkaya'da öğrencilere özgüven eğitimi
Erzurum’un Şenkaya İlçesi’nde Hüseyin Köycü İlköğretim Okulu öğrencilerine kendi öz güvenlerini kazandırmak amacı ile orta oyun ve skeçler düzenliyor.
Erzurum Ajans-Erzurum’un Şenkaya İlçesi’nde Hüseyin Köycü İlköğretim Okulu öğrencilerine kendi öz güvenlerini kazandırmak amacı ile orta oyun ve skeçler düzenliyor.
Daha önceden eğitime katkıda bulunmak için kitap toplama kampanyası başlatan Hüseyin Köycü İlköğretim Okulu şimdi de öğrencilerine kendi öz güvenlerini kazandırmak için her hafta bir sınıf hazırlamış olduğu orta oyun ve skeçlerini öğrencilere, öğretmenlere ve velilere sunuyorlar.
İlk olarak 7. sınıf öğrencilerin hazırladıkları Güzel Gören Güzel Düşünür ile Millet Malı adlı oyunları izleyicilere keyifli anlar yaşattılar. Oyunlarda 1. sınıf öğrencilerinden Dilan Demir, Ezgi Gülle ve Büşra Şentürk İngilizce şarkılar seslendirdiler. Minik öğrencilerin söyledikleri İngilizce şarkılar izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.
Okul Müdürü İbrahim Çınar yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bu tür etkinlileri hazırlamamızdaki amaç öğrenciye kendi öz güvenini kazandırmak. Toplumuzun eksik olduğu Sosyal - Kültürel konularda çevreye, ailelere ve öğrencilere topluma mesajlar iletmek. Okul idaresi olarak 1. dönem öğrencilerin öz güvenlerini artırmak için bilgi yarışmaları düzenledik. Bu tür faaliyetlerimize hız vererek 2. dönemde öğrencilerimizin bu faaliyetlerini her sınıfta ayrı olmak üzere orta oyun ve skeçler düzenledik. bu faaliyetlerimiz ve düşüncelerimiz çevremize örnek bir davranış olur. Bu faaliyetlerde emeği geçen öğretmenlere, öğrencilere, velilere ve ilgi duyan herkese teşekkür ediyorum.”
Programa Hüseyin Köycü İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Çınar, Öğretmenler, Veliler ve Öğrenciler katıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.