İlçeler Haber Girişi : 06 Ocak 2012 12:14

Şenkaya'da şiir dinletisi programı

Şenkaya'da şiir dinletisi programı
Şenkaya’da Yedinisan İlköğretim Okulu Öğrencileri tarafından hazırlanan şiir dinletisi Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda yapıldı.
Erzurum Ajans-Şenkaya’da Yedinisan İlköğretim Okulu Öğrencileri tarafından hazırlanan şiir dinletisi Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda yapıldı.

Yedinisan İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Murat Aras’ın hazırladığı, programa Belediye Başkan Vekili Timuçin Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Lokman Osmangil ile Köksal Dinç, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hamza Sapar, Özel İdare Müdürü Ahmet Duman, İlçe Nüfus Müdürü Nurettin Kersin, veliler, öğretmenler ve İlçe Halkı katıldı.
Okul içinde kurulan şiir kulübüne seçilen öğrenciler tarafından okunan şiirler programa katılanlar tarafından büyük beğeni ile izlendi. Gecede yedinci sınıf öğrencisi Ezgi Sıla Erdoğdu’nun okuduğu Annem adlı şiir salondakilere duygulu anlar yaşattı ve bazı katılımcılar ise göz yaşlarına hakim olamadı. Şiir büyük beğeni ve alkış aldı.

P
rogram sonun katılımcılara teşekkür eden Okul Müdürü Muhlis Kara, “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz şiir dinletisi etkinliklerine katılımınızdan dolayı okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyor ayrıca bu programı düzenlememizdeki amaç okulun toplumsal hizmet anlamdaki halka şiiri benimsetmek için düzenledik. Ayrıca bu etkinliği hazırlayan Türkçe Öğretmeni Murat Aras’a ve öğrencilerine teşekkür ediyor ve kutluyorum” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.