Erzurum Haber Girişi : 11 Eylül 2023 11:37

Sıcaklıklar azalmaya başladı

Sıcaklıklar azalmaya başladı
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmelere göre; Erzurum'un güney ve doğu kesimlerinin öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmelere göre; Erzurum’un da içinde bulunduğu bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu, Erzurum’un güney ve doğu kesimlerinin öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 


Bölgede sıcaklıkların mevsim normallerinin 1-2 derece altında seyretmesi bekleniyor. Rüzgar ise kuzeyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor.


Meteorolojinin yaptığı değerlendirmede; “Halen mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, bu hafta sonu Karadeniz üzerinden gelecek serin havayla birlikte, 10.09.2023 Pazar gününden itibaren 4 ilâ 7 derece azalarak, mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor. Serin havanın 15.09.2023 Cuma gününe kadar etkili olması bekleniyor.” denildi. İHA

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.