Erzurum Haber Girişi : 28 Nisan 2014 13:00

Şifa çalışanlarından 'kutlu doğuma' farklı kutlama

Şifa çalışanlarından 'kutlu doğuma' farklı kutlama
Özel Erzurum Şifa Hastanesi çalışanları 'Kutlu Doğum haftasına farklı kutlama etkinliği gerçekleştirdi.
Erzurumajans-Özel Erzurum Şifa Hastanesi çalışanları 'Kutlu Doğum haftasına farklı kutlama etkinliği gerçekleştirdi.

Hastane çalışanları arasında bir ay önce başlatılan Hatim, Cevşen, Selevat-ı Şerifi en çok okuyan, Oruç tutan ve Efendimizi en iyi anlatan şiir ve mektup dalındaki birincileri ödüllendirildi.


Hastanenin Burç Yemek Salonunda kahvaltıda bir araya gelen hastane çalışanlarının oldukça heyecanlı oldukları gözlenirken, Aziziye Kolejinde okuyan 10 Somalili öğrencinin misafir olarak katılması da hastane çalışanları tarafından sevgiyle karşılandı.

Toplu kahvaltıdan sonra program Somalili öğrenci Abdulvahab'ın Kuran tilaveti ile başladı. Efendimize mektup katagorisinde birinci olan Edanur Bakanoğlu'nun kaleme aldığı mektup kürsüden kendisi tarafından okundu. Ardından şiir dalında birinci olan Bilgi İşlem Servisi çalışanlarından Sait Çıkrıkcı'nın okunan şiiri salonda duygulu anların yaşanmasına sebep oldu. Ayrıca bir ay süresince 40 hadis ezberleyenlerle, 11 cüz Kuran okuyan ve 63 bin Selevat-ı Şerif okuyanlara da değişik hediyeler verildi.

Programda konuşan Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga, bugünkü programın öncekilerden farklı olduğunu kaydederek: "Dünyanın sevgi ve barışa hasret kaldığı, yalan, iftira ve hoşgörüsüzlüğün zirve yaptığı günlerden geçiyoruz. O'nun ( Efendimizin) güzel ahlakına, sevgi ve hoşgörüsüne ne kadar muhtaç olduğumuzu görmekteyiz. Çünkü biz Müslümanlar gerçek sevgi ve hoşgörüyü ondan öğrendik. O'nun hayatını ne kadar iyi bilirsek ailemize çevremize ve ülkemize hatta tüm insanlığa daha faydalı olacağımıza inanıyorum. Bugün bu programla bunu bizlere bir kere daha gösterdiniz. Dereceye giren kardeşlerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Toplu yapılan Hatim Duasının ardından hastanede sergilenen Kutsal Emanetler Sergisi gezilmesinin ardından program sona erdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.