Spor Haber Girişi : 28 Kasım 2018 12:30

Şifo pestillerini çıkardı

Şifo pestillerini çıkardı
BB Erzurumspor’da Bursaspor mesaisi aralıksız devam ediyor. Teknik patron Mehmet Özdilek, Bursa engelini üç puanla aşmak için bugünkü idmanda futbolcularının adeta pestilini çıkardı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-BB Erzurumspor’da Bursaspor mesaisi aralıksız devam ediyor. Teknik patron Mehmet Özdilek, Bursa engelini üç puanla aşmak için bugünkü idmanda futbolcularının adeta pestilini çıkardı.



Geçen hafta kendi evinde konuk ettiği Antalyaspor’u 1-0 mağlup eden ve büyük moral bulan BB Erzurumspor, Bursaspor’a kilitlendi.



Yoğun bir çalışma temposu içindeki mavi beyazlıların bugünkü idmanı futbolcuların adeta nefesini kesti. Düz koşunun ardından dar alanda kısa paslaşma ve şut çalışmasıyla günü tamamlayan Dadaşlar, altı haftalık yenilmezlik ünvanını Bursa’da korumak istiyor.



Futbolcularına güvendiğini söyleyen Teknik Direktör Mehmet Özdilek, “Zor bir takım olduğumuz herkes gördü. Bizim için kendi evimiz ya da deplasman olmasının çok bir önemi yok. Daha öncede söylemiştim her maçın hikayesi farklı. Bu maçta da gerekeni yapıp puan ya da puanlarla dönmek en büyük hedefimiz” dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.