Siz şimdi kesin Erzurum şampiyon olur da dersiniz!

Onca yıldır bu işlerin içindeyim. Bildiğim tek bir şey var, o da Sokrates baba baştan söylemiş çıkmış zaten. Hiç bir şey bilmediğimdir'!

Malumlarınız olduğu üzere BB Erzurumspor bu sezon çıktığı dördüncü deplasmandan da galibiyetle döndü. İkisi kupa, ikisi de lig olmak üzere 4 dış saha maçından galip ayrılan Erzurum, kupada iki tur atarken ligde de aldığı bu 3 puanla ilk 5'e girdi. Durum şu an Erzurum takımının iyi yolda olduğunu gösteriyor. Bu durumda da gördüğüm kadarıyla son 3-4 gündür ilgili ilgisiz herkes hem mutlu, hem de gelecekten umutlu. Buraya kadar sorun yok. Ama asıl benim itirazım doğmamış çocuğa don biçenlere. Hep bunlarla sorun yaşamışımdır, onlarla hiç geçinememişimdir. Onları bir iki gündür yine sahnede görüyorum. Alınan bu galibiyet ile Erzurum'a inanılmaz anlamlar yüklerken görüyorum yine. Oysa biliyorum ki onlar daha bir hafta önce bu takımla bir şey olmaz diyenlerdi. Hocasından bir şey anlamayan köylü diye bahsederlerdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • sa 01 Ocak 1970 02:00

    yok abi yok hiç öyle demeyelim işe biraz futbol tarafından bakalım sonuçlara bakılırsa ankara demir güçlü silivrispor güçlü. yani millet sanmasın herşey taşkın hocanın ya da futbolcuların elinde rakiplerimizde iyi bu sene kupada tur atlayan 6 takım var grubumuzda demekki hakikaten iyi bir grup. takımımız kontratak futbolunu iyi oynuyor hızlı oyuncular var. yani demek istediğim şu aslında futbol yorumuyla yorumlayalım bırakalım kehanetleri hayalleri zevkini çıkaralım bu ligin

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    ne anlatmaya çalışıyorsun hep karamsarmı olalım hiç umudumuz olmasınmı.hep kötümü düşünelim. evet hocayı beğenmiyoruz ama morhinyoda gelmez.malum erzurum çok soğuk. adam soğuk sevmiyormuş.erzurumspora katkını söyle basın tirbününe baedafa girmekten başka ne katkın var söyle bizde bilelim