Bölge Haber Girişi : 12 Haziran 2011 15:22

Sokakta tişörtlü sergi!..

Sokakta tişörtlü sergi!..
Erzurum Atatürk Üniversitesi'nden Gözde Kılınç ile Kübra Şahin, tişört üzerine yaptıkları resimlerden oluşan bir sergi açtı.

Erzurum Ajans-Erzurum Atatürk Üniversitesi’nden Gözde Kılınç ile Kübra Şahin, tişört üzerine yaptıkları resimlerden oluşan bir sergi açtı. Erzurum’da bir ilk olan sokak sergisinde, 30 tişört üzerine yapılan resimler, büyük ilgi gördü.

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde doktora yapan Gözde Kılınç’ın ile Güzel Sanatlar Fakültesi yüksek lisans öğrencisi Kübra Şahin’in iki aylık bir çalışmalarının ürünü olan resim sergisi, spor tesislerinde açıldı. 30 tişört üzerine yaptıkları resimleri, kampus içerisindeki spor tesislerinde açan Kılınç ve Şahin, Erzurum’daki ilk sokak sergisini açtıklarını söyledi. İnsanların sanat galerilerine pek ilgisinin olmadığını belirten Kılınç, serginin ilgi çekmesi için tasarılarını tişört üzerine yapmayı tercih ettiklerini kaydetti.

Atatürk Üniversitesi’nde yerleşkesi içerisinde Şahin ve Kılınç tarafından yapılan ve vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği sergi, bir gün açık kaldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.