Türkiye Haber Girişi : 12 Mayıs 2016 17:14

Son dakika... İstanbul Sancaktepe'de patlama meydana geldi

Son dakika... İstanbul Sancaktepe'de patlama meydana geldi
İstanbul Sancaktepe Osmangazi Caddesi üzerinde bulunan Sancaktepe'de askeri kışla yakınında bir araçta meydana gelen patlamada 1'i sivil, 6'sı asker olmak üzere 7 kişi yaralandı.
Erzurumajans-Olay, bugün Samandıra Osmangazi Caddesi üzerinde bulunan askeri kışla yakınında saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Askeri kışla yakınında seyir halindeki bir araçta büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sonrası cadde savaş alanına dönerken, 1'i sivil 6'sı asker olmak üzere 7 kişi yaralandı. Patlamanın meydana geldiği aracın önünde bir askeri aracın seyir halinde olduğu belirlenirken, olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi geldi. Polis ekipleri bölgeyi abluka altın alırken, patlamanın meydana geldiği noktaya kimse yaklaştırılmadı. Patlamayla ilgili olarak soruşturma sürerken, yaralıların hastanedeki müdahalesi devam ediyor. 

ASKERİ KAYNAKLARDAN AÇIKLAMA

Askeri kaynaklar, Samandra'daki askeri kışla yakınında bomba yüklü aracın servis aracının geçişini müteakip patlatıldığını açıkladı.Askeri kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Samandra'da bomba yüklü bir araç, servis aracının geçişine müteakip patladı. Patlama etkisiyle aracın sağ arka tarafından gelen alev ve patlatılan madde içerisindeki çivilerden dolayı aracın ön tarafında tutuşma olduğu belirtildi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.